Asparges med Philadelphiasmør

Dette er en eilig forrett eller tilbehør til grillet mat. Det er så utrolig enkelt, og himmelsk på smak.
På lørdag var vi innom Maschmanns mathall på Skøyen i Oslo, og der hadde de årets asparges, grønn og hvit. Vi kjøpte begge deler. De var fantastisk gode og helt ferske. Dette er en deilig tid på året.

Kok grønn asparges i lettsaltet var til de er litt møre, men fortsatt tyggemotsand, ca. 5 min.

Ha i litt av Philadelphiasmøret i gryten etter at vannet er silt ut. Bland godt og legg på en tallerken for servering. Ha det smeltede smøre over.


Foto: Rimmis

Én kommentar

Grethe Pracek

29.04.2013 kl.21:17

Asparges er nesten det beste som finnes. Jeg bruker å steke de litt i pannen og ta på litt olje og dijonsennep og litt permasan over til servering.....det er også godt. Jeg skal prøve denne neste gang.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits