Tapas

Min kjre 14-ring hadde lenge snakket om at hun s gjerne skulle hatt noe tapas en dag. S jeg bestemte meg for lage noe godt en lrdags kveld. Da dagen kom skjedde det s mye s jeg fikk ikke forberedt meg s godt som jeg hadde tenkt. Men tapas skulle vi ha, s da var det gjre det p den enkle mte.

Jeg kjpte:
- godt brd
- god parmaskinke
- en deilig spekeplse fra Piemonte
- hvitlk picles
- en deilig aioli
- litt pesto
- noen gode oster
- fikensyltety til osten
- en god sennep
- litt grnnsaker

- og vips, s var tapasen ferdig, og mini ble kjempefornyd.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits