Tapas

Min kjære 14-åring hadde lenge snakket om at hun så gjerne skulle hatt noe tapas en dag. Så jeg bestemte meg for å lage noe godt en lørdags kveld. Da dagen kom skjedde det så mye så jeg fikk ikke forberedt meg så godt som jeg hadde tenkt. Men tapas skulle vi ha, så da var det å gjøre det på den enkle måte.

Jeg kjøpte:
- godt brød
- god parmaskinke
- en deilig spekepølse fra Piemonte
- hvitløk picles
- en deilig aioli
- litt pesto
- noen gode oster
- fikensyltetøy til osten
- en god sennep
- litt grønnsaker

- og vips, så var tapasen ferdig, og mini ble kjempefornøyd.


Foto: Rimmis

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits