Frokost til inspirasjon

Her om dagen laget jeg en frokost familien ble utrolig fornøyd med. Det krever litt tid, men det var fantastisk godt. Det er bare å bruke fantasien, man lager frokosten av det man har tigjengelig. Det eneste som mangler her er den rosa sjampisen, som man får servert til brunch på Cafe Europa i København. Måltidet ellers er inspirert derfra.

En skål med italienske egg. Så en skål med Biola naturelle, toppet med blåbær, appelsin og litt honningristede nøtter. I en skål hadde jeg most avocado blandet med litt rømme og hvitløk, toppet med Parmaskinke. Og til slutt noen  quesesdillas.

Toppen start på dagen når man har god tid en lørdag eller søndag morgen.


Foto: Rimmis



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits