Rullet kyllingfilet med parmaskinke

N er jeg inne i en italiensk periode, og da er det bare tenke gode rvarer, og enkle ingredienser. Det er noe av det jeg liker aller best med italiensk mat. Det er rvarene som er i sentrum. Denne kyllingretten er skikkelig god, og ikke veldig vanskelig. Litt tlmodighet kreves nr den skal surres, men det er ikke vanskelig.

Til 4 personer:
4 kyllingbryst
Bladspinat
4 sp fersk raspet parmesan
8 skiver parmaskinke
Salt og pepper
Olivenolje
1 dl kyllingkraft
2 dl hvitvin
2 sp fersk hakket basilikum og persille
1 sp smr
1/2 ts maizena
1/2 dl hvitvin (til blande maizena i)

Bank kyllingbrystene helt flate. Krydre med salt og pepper. Legg s p 4-6 bladet spinat, ha p parmesan, og rull sammen s tett som mulig. Surr deretter parmaskinken rundt kyllingen. Stek kyllingen i litt olivenolje til den er jevnt brun. Ha den s i en ildfast gryte eller form og ha over kyllingkraft, hvitvin og urter. Bak i ovnen, med lokk, i ca. 30 min. Ta s ut kyllingrullene og dekk dem med folie slik at de holder seg varme. Ha sausen i en liten gryte og reduser til ca. halvparten. Ha i smr og maizenda/hvitvin blandingen,og smak til med pepper. Server med grnnsaker og pasta elelr rstekte poteter. Da over saus.


Foto: Rimmis



Stikkord:

n kommentar

Ane

10.06.2013 kl.20:58

Nam!

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits