Rundstykke

Disse rundstykkene er veldig gode. Jeg pleier å variere formen og da kan det jo se veldig bra ut.

Til 18 rundstykker:
1 kg siktet speltmel
1 pose tørrgjær
1eggeplomme
25 g smør
1 sp honning
1-2 ts salt
5 dl lunkent vann

Bland alle ingrediensene i en bakemaskin og elt i 15 minutter. Hev i en time. Del deigen i 18 deler. Rull ut ønsket form på rundstykkene. Pensle md vann. Sett ovnen på 250 grader. Etterhev i en halv time. Ha så ett og ett brett i ovnen og bak i 10-12 minutter.


Foto: Rimmis



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits