Lefseruller med elgpølse, kremost og blåbær

Disse lefserullene går ned på høykant. Perfekt på en buffet eller som snacks. De er enkle å lage og smaker utrolig godt. De holder seg i kjøleskapet i minst en dag, så de kan lages i god tid før servering.

Fyll hver lefse med:
Elgpølse eller annen god spekepølse, Snøfrisk eller Philadelphia, issalat, lett moste blåbær og litt kvernet sort pepper. Rull sammen og del opp rett før servering. Dette er snaddermat.


Foto: Rimmis



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits