Sennepskylling

Denne helgen ville jeg gjerne lage noe jeg ikke hadde laget fr. Jeg har kjpt en kokebok som er skikkelig bra, "Jamie p 30 minutter". Den har, slangt, ikke skuffet. S denne kvelden ble det Sennepskylling, med potetgrateng og grnne grnnsaker. En vinner, iflge min kjre mann.

4 kyllingbryst, gjerne Stangekylling marinert me Provancekrydder
4 teskjeer Comans sennepspulver
1 purre, finahakket
2 hvitlksfedd, finhakket
1 dl matflte
2dl hvitvin
1 toppet teskje sennep
Et kvister rosmarin
Salt og pepper

Smr inn kyllingfiletene med sennepspulver, salt og pepper. Ha over noen stilker med rosmarin. La dette ligge i ca. 15 minutter. Ha i olje i stekepannen og stek med brystet ned p middels varme i 18 minutter. Snu s fileten og legg i purre og hvitlki pannen. Stek et par minutter og ta pannen av varmen. Legg over lokk og la filetene hvile i 10 minutter. Ta ut kyllingen og ha i aluminiumsfolie mens sausen lages. Ha i hvitvin og kok sammen med purre og hvitlk. Ha s i flte og kok opp. Ha i grov sennep og ta av platen. Del opp kyllingen i skiver og legg tilbake i pannen sammen med sausen. Pynt med noen stilker med rosmarin.

Server med en potetgrateng og grnne grnnsaker.


Foto: Rimmis

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits