Spagetti med brokkoli, chili og parmesan

En deilig italiensk pastarett. Tenkte på de gode lunsjene vi har i Italia da jeg spiste denne retten. Kokken på Bagni Kursal i Diano Marina var helt fantastisk denne sommeren. Gleder meg allerede utrolig til neste sommer.

Til 2 personer (jentene var ikke hjemme i dag):
4 ansjosfileter
1 brokkoli
2 fedd hvitløk
1 liten rødløk
1 stor neve spinat
1/2 rød chili
50 g parmesan
Olivenolje
Maldoon salt
Sort pepper
Frisk timian
God spagetti (nok til 2 personer). Spar 1 dl av kokevannet når pastaen siles.

Finhakk løk og hvitløk. Stek i litt olivenolje. Kok opp lettsaltet vann og kok brokkoli et par minutter. Ha i spinat sammen med løk og hvitløk. Ha så i finhakket chili, finhakket ansjos og lettkokt brokkoli.Rør rundt. Ha så i ferdig kokt spagetti og bland godt. Bland inn mesteparten av parmesan og rør. Ha så i 1 dl av kokevannet og rør alt sammen. Ha på tallerken og strø over resten av parmesan, pepper, salt og litt timian.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits