Fiskepinner med coleslaw

Dette er en veldig god mte f barn til spise fisk p. Og den er veldig god for oss voksne ogs. Og dette er jo mye sunnere enn kjpe-fiskepinner.

Til 4 personer:
600 g torskefilet
2 egg
2 dl brdrasp
Salt og pepper
2 ss finraspet parmesan

Bland alt det trre i en skl, og pisk egget i en annen. Skjr fisken i 2-3 cm tykke strimler. Ha en og en strimmel frst i det trre, s i egget og s i det trre igjen. Stekes s i rapsolje til fisken er gjennomstekt,ca. 5 minutter p hver side.

Server med hjemmelaget coleslaw og guacomole, gjerne p en tortilla.

Guacomole:
2 stk avocado
1/2 lime
1 fedd hvitlk
2,5 ss youghurt naturelle
2 ss finhakket koriander
Salt og pepper

Mos avocadoen og bland sammen med alle de andre ingrediensene. Rr godt.


Foto: Rimmis

n kommentar

Gina, Live, Sara og Eline

07.11.2013 kl.18:43

Ser deilig ut! :)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits