Røkelaks og Creme Cheese forrett

Her har jeg laget en forrett som smaker godt, er enkel å lage og den ser flott ut. Kan ikke bli bedre.

Forretten tar utgangspunkt i den deilige kombinasjonen Røkelaks og Creme Cheese. De som har vært i USA vet at dette er en veldig populær kombinasjon på Bagels.

Til 4 personer:
12 skiver røkelaks
5-6 store reddiker
3 ss Philadeliphia
2 ss gresk youghurt eller kesam
1 ss finhakket frisk gressløk
Salt og pepper
et par dråper fersk presset sitron

Finhakk reddik i små biter. Bland dette med resten av ingrediensene.
Finn frem 4 små skåler og dekk bunnen og ut over sidene med plastfolie. Legg så lakseskivene i skålene med plastfoilen, med kanten på skivene utenfor kanten av skålene (disse skal brettes over fyllet til slutt). Legg i fyllet i det som nå er en skål med røkelaks. Brett så over kantene av laksen slik at dette dekket fyllet, og stram til med endene av plastfolien slik at det blir en liten ball. Sett kaldt en time. Server på salat og pynt med balsamico-glace og noen dråper sitron.


Foto. Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits