Posjert egg i tomatsaus

Dette er en nydelig frokost i helgen, eller i ukedagen hvis man har tid.

Lag en tomatsaus i en panne med litt hye kanter. Ha s i ett og ett egg (r egg), og sett p lokket. La det hele smputre til eggene er ferdige. S enkelt, s godt.

Tomatsaus:
1 liten lk, finhakket
1 hvitlkfedd, finhakket
1 boks Mutti tomater
1 rd chili, finhakket, begrens mengden etter nske.
1 ts spisskumin
Maldoonsalt

Stek lk og hvitlk i litt rapsolje. Ha s i tomatene og krydder. La det smkoke et par minutter fr man har i eggene (r egg).


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits