Butterdeigpai med chevre og grønnsaker

Dette er en enkel og god vegetarrett. Man kan lage porsjon stykker eller lage en større pai, slik jeg gjorde. Uansett så er dette veldig godt, og dagen etter smaker den også godt kald. Det overrasket meg. Den forsvant fra kjøleskapet før jeg fikk sukk for meg. Heldigvis fikk jeg en liten bit selv.

Til 2 personer:

2 ark med butterdeig
¼ squash i tynne skiver
Chevre til å ha over grønnsakene
ca. 4 ss frosne erter
¼ purre, tynne skiver
Fersk oregano, 3-4 stilker
Fersk mozerella

Legg butterdeig arkene på et bakepapir hvor en av sidene overlapper den andre. Ha på litt mel og kjevle ut til dobbelt størrelse. Ha over tynne skiver med mozerella. Ha så på tynne skiver av squash og ønsket mengde chevre. Ha over erter og purre. Legg på noen stilker oregano og stek i ovnen på 225 grader til kanten på butterdeigen er gyllen og osten smeltet.


 
Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits