Kyllingsmørbrød

Dette er et godt alternativ til en god middag selv om man har litt dårlig tid. Det smaker godt, masse næring og det er raskt å lage. Veldig godt. Jeg kunne godt spist 2 stykker, men det gikk greit med ett også.

Per skive:

1 skive godt brød
Ovnsbakte paprika (kjøpes på glass eller boks)
1/2 kyllingfilet per skive
Kesamdressingdressing
Tomatsalsa
Salat
Balsamicoglace

Tomatsalsa:
Til en porsjon som holder til 4 skiver trenger man:
1 liten rød løk, finhakket
1/2 lang rød paprika, i biter
1/4 agurk i biter, kjernen er tatt bort
1/2 vårløk i tynne skiver
1 rød chili, finhakket
4-6 tomater
Salt og pepper
1/2 ts agavesirup eller flytende honning
saften av 1/2 sitron eller lime

Rør alt godt sammen og sett tilside.

Kesamdressing:
1 beger Lett Kesam
1 ts sitronsaft
1/2 ts agavesirup eller honning
Salt og pepper
1 ss tomatsalsa

Bland alt godt.

Del kyllingbryst på langs slik at de blir tynne. Krydre med salt, pepper og paprikapulver. Stek i pannen til de er gjennomstekt. Del i 2 cm tykke skiver.
Grill brødskivene og anrett med et lag med Kesamdressing, deretter salat. Del opp parikaen i skiver og legg dette over salaten. Ha så på kyllingbryst toppet med Kesamdressing og til slutt tomatsalsa. Ha litt balsamicoglace rundt som pynt. Dette smaker også veldig godt.


Foto: Rimms

Én kommentar

Anna Madelen

03.04.2014 kl.13:53

Det så godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits