Risotto kroketter

Dette er en flott mte bruke rester av risotto p. Jeg brukte denne gangen min squash og mynte risotto, som er veldig god.Nr risottoen er kald lager avlange rulle, ca. 5 cm, eller kuler,r av risottoen, og s rulle dem i en blanding av brdrasp og raspet parmesan. Deretter inn i ovenen p 220 grader til de er lysebrune. Vips s var en utrolig god forrett eller en del av en tapas servering laget.
Det eneste man m passe p her er selvflgelig lage risottoen dagen i forveien slik at den blir kald i kjleskapet.


Foto: Rimmis

n kommentar

prinsessen

16.05.2014 kl.10:47

JAA TAKK! nam

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits