Risotto kroketter

Dette er en flott måte å bruke rester av risotto på. Jeg brukte denne gangen min squash og mynte risotto, som er veldig god.Når risottoen er kald lager avlange rulle, ca. 5 cm, eller kuler,r av risottoen, og så rulle dem i en blanding av brødrasp og raspet parmesan. Deretter inn i ovenen på 220 grader til de er lysebrune. Vips så var en utrolig god forrett eller en del av en tapas servering laget.
Det eneste man må passe på her er selvfølgelig å lage risottoen dagen i forveien slik at den blir kald i kjøleskapet.


Foto: Rimmis

Én kommentar

prinsessen

16.05.2014 kl.10:47

JAA TAKK! nam

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits