Deilig frokost

Jeg overrasket familien med en deilig frokost forrige helg. Hadde lyst på både sunt og godt, og kanskje litt annerledes frokost. Derfor ble det mange forskjellige små ting. Det tar selvfølgelig litt tid å lage, men ikke uoverkommelig. Og belønningen er en veldig glad og fornøyd gjeng til frokost.

Jeg laget en spinatomelett som var kjempegod. Til denne hadde jeg en jalapenjo ketchup som jeg har fått tak i. Kjempegod. Det gpr også å bruke chili ketchup.
Deretter moste jeg avokado som jeg blandet med vårløk, en hvitløkfedd og finhakket tomat. Salt, pepper og et par dråper sitron hører også med.
Jordbær ble skåret i skiver og blaandet med blåbær. Jeg hadde lit agavesirup over. Her kan man også bruke honning.

Så la jeg på noen skiver god os og brød. Fersk juice ble presset og dermed var alt klart. En deilig start på dagen.

Spinatomelett:
2 egg til hver
1 ss revet ost
1/2 neve spinat til hver person
Salt og pepper
Urter etter ønske
Bland alt med en stavmikser og stek omeletten på svak varme. Bruk gjerne rapsolje istedenfor smør i pannen. Når omeletten er stivnet er den klar til servering.


Foto: Rimmis

2 kommentarer

prinsessen

16.05.2014 kl.10:52

NAAM! Takk for herlig tips <3

denperfekte

16.05.2014 kl.11:59

Nam! Det så godt ut! Ha en strålende dag videre :D

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits