Pasta med spinatsaus

En fantastisk god rett, pasta med spinatsaus. Denne ble veldig godt mottatt, den smakte nydelig. Lett å lage er den også. Her er det viktig å bruke god pasta. Jeg kjøpte en skruelignende pasta av god kvalitet, og den var virkelig med på å høyne måltidet.

Til 4 personer:

1-2 ts rapsolje
1 hel gul løk, finhakket
2 små poser spinat, skjær opp i mindre biter
6 ss raspet fersk parmesan
6 ss Creme Fraishe light
2 dl lettmelk
1-2 ts sitronsaft
Salt og pepper
Ferske urter som salvie, timian, oregano. Enten alle eller en. Finhakket.
Pasta ett ønske og mengde.

Stek løken i rapsolje til en den gyllen og myk. Tilsett deretter Creme Fraishe og melk. Rør godt. Ha så i spinat og parmesan. Smak til med salt og pepper og ha i de friske krydderne helt til slutt. Bland deretter sausen i ferdig kokt pasta.
 
Server med fersk revet parmesan og gjerne litt grillet kylling.



Foto: Rimmis

Én kommentar

Cornelia

29.07.2014 kl.19:55

Hei Ingebjørg. Denne var utrolig god. Har laget den 2 ganger i ferien😎👍

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits