Bulghursalat

Dette er en veldig deilig salat som fint kan serveres til en lusnj eller lett middag. Enkel å lage, god å spise.

Til en bolle (4 personer lunsj):

2 dl kokt burghur
1 avokado finahakket
Blandet grønn salat, mengde etter ønske
1 glass marinert fetaost
1-2 fersken eller aprikos skåret i biter
Diverse urter, finhakket
15-20 svart oliven uten sten. Gjerne den italienske varianten
1/2 salatløk i tynne strimle

Dressing:
1/4 balsamicoeddik
3/4 rapsolje
Salt og pepper

Bland alt til salaten i en bolle. Bland dressingen og hell i ønsket mengde i salaten.

 


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits