Tagliatelle med spinat, mascarpone og spinat

Er du glad i italiensk mat kommer du definitivt til like denne retten. Helt fantastisk p smak, lett lage og med f ingredienser. Dette er akkurat slik italiensk mat skal vre, f, men gode, rvarer og enkelt,raskt og lett lage. I min bok er dette det aller beste og derfor jeg liker italiensk mat bedre enn noe annet. N nr jeg sitter p kjkkenet og ser ut av vinduet p masse sn og litt grtt m jeg inrmme at jeg savner Diano Marina og sommerene vre der. Men det er ikke lenge til neste gang. S i mellomtiden fr jeg kose meg med god italiensk mat, gode viner, og innimellom en skitur.

Til 4 personer trenger du:

God tagliatelle
1 ss godt smr
1-2 ss olivenolje
2 fedd hvitlk, finahkket
150 g fersk spinat
50 g mascarpone
150 g fersk parmesan, revet fint
2 dl kremflte
Salt og pepper (bruk gjerne pepperocini hvis dui har det)
Finhakket persille

Kok opp nsket mengde pasta. Mens pastaen koker lages sausen.

Stek hvitlk i smr og olje et par minutter. Rr rundt slik at hvitlken ikke blir brun. Ha s i spinat som er skret litt opp. Rr rundt til spinaten har blitt helt myk. Ha s i kremflte og reduser i 5 minutter. Ha deretter i mascarpone og parmesan og rr til det er helt smeltet. Smak til med salt og pepper og ha i finhakket persille. Spe med kokevannet fra pastaen.


Foto: RImmis

n kommentar

lisarorvik

10.01.2016 kl.14:20

Dette s kjempe godt ut :) (Ukens blogg konkurranse p min blogg n, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits