Pizza

Dette er en superenkel variant av pizza, men så god. Har du dårlig tid er dette et veldig bra alternativ.

2-3 personer:

1 ferdiglaget pizzadeig (i rull. Peppesdeigen er veldig god)
1 boks Mutti tomater
Salt og pepperocini eller pepper
3 dl revet pizzaost
1 fersk Mozerella eller Burratta (en variant av Mozerella som er veldig god)
4 artiskokkhjerter, hermetiske eller i olje
1/2 rød løk i tynne skiver
Parmaskinke
Oregano

Kjevle ut pizzabunnen slik at den dekker en hel stekeplate. Sil muttitomatene litt slik at noe av vannet forsvinner. Ha så i salt og pepper i tomatsausen og dekk pizzabunnen med ønsket mengde. Jeg syntes det er godt med mye tomatsaus. Ha så på osten. Mozerella eller burratta legger på i skiver eller biter. Ha så på de andre ingrediensene, men ikke skinken. Stek i ovnen på pizzafunksjon eller 220 grader til osten er helt smeltet og litt brun, ca. 15-20 min. Ha så på fersk parmaskinke og server.
Dette er snaddermat, og det tar ikke mye mer tid enn det tar en "ferdigpizza" å bli stekt.


Foto: Rimmis
 

Én kommentar

lisarorvik

13.05.2016 kl.14:52

Takk for en fin oppskrift :)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits