Ikke bare mat

Gone tanning

Sommer og sol i Italia. Mye god mat og vin. Liguria er fantastisk. Anbefaler Diano Marina og Piemonte. Se mine artikler under reise. God sommer.

Rimmis på Side2.no

Fikk en veldig hyggelig forespørsel for et par uker siden om å bli intervjuet av Side.no om min matblogg. Journalisten skulle skrive om italiensk mat og hadde kommet over min blogg. Nå er jo jeg ve...

Festmeny

I år er jeg så heldig at jeg får en del avfamilien på besøk på nyttårsaften. Broder'n Arnemed kone Annette, svigerinne Ingridog niese Emilie, og så selvfølgelig min egen herlige gjeng, Henning, The...

Detox

Ja, da har jeg startet et nytt eksperiment. Denne gangen handler det om å IKKE spise. Himmel og hav. Jeg som er så glad i mat. Men jeg har lenge tenkt at dette er noe jeg har lyst til å prøve. Jeg ...

Herlig forfriskende

Her kommer et lite hverdagstips. Veldig enkelt og frisk og godt. Vi drikker for det meste vann til middagene i ukedagene, og noe ganger kan jo det blir litt kjedelig. Derfor piffer jeg vannet opp m...

Sommerferie

Nåkommer det ikke så mye fra meg på en stund. Sommeren er her, og da skal jeg kose meg i Italia. Der skal jeg ta masse bilder, og samle på gode oppskrifter, som jeg kommer til å dele når jeg kommer...

Et lite rosetips

Jeg har ofte kastet rosene mine når de begynner å henge med hodet. Det har jeg sluttet med for man kan beholde dem minst en uke til, hvis man klipper av stilken, og legger rosene i en bolle med van...

Etiopisk mat i Oslo, Injera og Doro Wat

Jeg studerte i Denver og da tok min første room-mate meg med ut forå spise Etiopisk mat. Hun var selv halvt dansk og halvt tunisisk, og utrolig matinteressert. Jeg ble frelst ved første smak av den...

KOK - en fantastisk kjøkkenbutikk

Jeg må bare dele min nye oppdagelse med dere. I København har de en fantastisk kjøkkenbutikk som heter Kunst og Køkkentøi KOK.Tenk om vi hadde hatt en slik butikk i Oslo. Da hadde iallefall jeg bli...

8-retters middag på en lørdag

Denne lørdagen inviterte min yngste datter, Ane (11 år) og jeg resten av familien (Thea og Henning) på en 8-retters suprisemeny. De visste ikke hva de skulle få, men de visste at det var 8-retter. ...

Rimmis-bloggen 1 år, det beste fra dette året

i dag er Rimmis-bloggen ett år. Da jeg startet trodde jeg ikke jeg skulle holde på så mye som jeg har gjort, og jeg syntes det er kjempegøy å se at jeg har så mange lesere. Det inspirerer. Jeg har ...

God førjulstid

Det blir ikke så mange oppskrifter om dagen for bronkitten herjer i huset og da er matlysten på bånn. Men jeg skal komme sterkt tilbake, det lover jeg. Og den 27. desember har Rimmis bloggen ett år...

God sommer

Nå er det snart ferie. Tar også ferie fra bloggen min da, men lover å komme sterkt tilbake med masse ferietips fra Italiakysten, Piemonte og Sveits. For ikke å snakke om masse nye oppskrifter og in...

TT supermarked

For de av oss som er så heldige å bo i Oslo og i tillegg er glad i å lage og spise asiatisk mat så er TT (TanTan) supermarked i Torggata et lite paradis. Der har de så utroooolig mye spennende og d...

Mitt deilige kjøkken

Her er mitt deilig kjøkken som jeg koser meg sånn i. Her "bor" hele familien og det er et samlingspunkt for jentene og vennene deres. Fikk laget dette for 5 år siden og da ble det akkurat...

Deilige lørdag

Skikkelig uthvilt etter å ha sovet 11 timer i natt, og bare en halv flaske vin i går. Middagen var knallgod, men jeg var supertrøtt etter nyttårsaften. I dag har Thea og jeg sett etter klær på salg...

Dagen derpå

Starter det nye året som så ofte før, litt sliten, men fornøyd. Det ble sent i går, men det var utrolig hyggelig så da er det verdt det. Forretten i går. Andelevermousse på sauternesgele. En kompot...

Godt nyttår

Ønsker alle et riktig godt nytt år. Skal nå pynte meg og maten er nesten klar. Tror det blir knallgodt. I morgen blir det en rolig dag på sofaen. Håper det er skikkelig kaldt sånn at jeg ikke får d...

Meny nyttårsaften

Her kommer jeg til å skrive MYE om mat. Mat er min største hobby og jeg grenser vel til å være en "matfreak". Til stor glede for min mann og barn, og også noen venner. Flere av demsender ...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits