Hovedretter italiensk

Pizza

Dette er en superenkel variant av pizza, men s god. Har du drlig tid er dette et veldig bra alternativ. 2-3 personer: 1 ferdiglaget pizzadeig (i rull. Peppesdeigen er veldig god) 1 boks Mutti ...

Tagliatelle med parmesansaus

Igjen lager jeg noe fra mitt favorittland, Italia. Denne pastaretten er veldig god og lett lage. Det tar heller ikke lang tid. Perfekt p en fredagskveld etter en lang uke. Med en god rdvin fra...

Tagliatelle med spinat, mascarpone og spinat

Er du glad i italiensk mat kommer du definitivt til like denne retten. Helt fantastisk p smak, lett lage og med f ingredienser. Dette er akkurat slik italiensk mat skal vre, f, men gode, r...

Pasta alla puttanesca

Denne helgen laget jeg en fantastisk god pastarett, Spaghetti alla puttanesca. Spaghetti alla puttanesca betyr noe snt som horens spaghetti og ble oppfunnet p 20-tallet i den sr-italieneske re...

Spinat og ricotta Rotolo

Dette er en skikkelig god pastarett som ikke er s vanlig se. Den ser flott ut, men er ikke s vanskelig lage. Og s smaker den veldig godt. Det er nesten som en cannelloni, bare at rrene er l...

Pasta med spinatsaus

En fantastisk god rett, pasta med spinatsaus. Denne ble veldig godt mottatt, den smakte nydelig. Lett lage er den ogs. Her er det viktig bruke god pasta. Jeg kjpte en skruelignende pasta av g...

Auberginelasagne

Det er s mange mter lage lasagne p, og dette er en av de bedre. Jeg har smakt mange gode varianter i Italia og jeg blir veldig inspirert til prve ut nye varianter. Jeg har jo andre oppskrif...

Risotto med squash og mynte

Risotto er nydelig, som egen rett eller som tilbehr. Jeg har blitt mer og mer tilhenger av ha det som en egen rett. Og denne risottoen greier seg helt fint alene uten noe tilbehr. Den er bare h...

Grnn pizza

Denne pizzaen er fantastisk god, og s er den sunn i tillegg.De som for frste gang hrer at jeg skal servere grnn pizza blir litt skeptiske, men den skepsisen varer ikke lenge. Her er oppskrifte...

Pasta med italiensk plse (salsiccia), flte og tomat

Dette er en utrolig god pastarett. Noe av det bedre jeg har laget p lenge. Det krever litt i forhold til finne de riktige ingrediensene, men i dag s fr man god italiensk plse (salsiccia)i de ...

Spagetti med brokkoli, chili og parmesan

En deilig italiensk pastarett. Tenkte p de gode lunsjene vi har i Italia da jeg spiste denne retten. Kokken p Bagni Kursal i Diano Marina var helt fantastisk denne sommeren. Gleder meg allerede u...

Rullet kyllingfilet med parmaskinke

N er jeg inne i en italiensk periode, og da er det bare tenke gode rvarer, og enkle ingredienser. Det er noe av det jeg liker aller best med italiensk mat. Det er rvarene som er i sentrum. Den...

Spagetti med scampi og tomat

N er det lenge siden jeg har lagt ut noen oppskrifter, men tiden flyr og plutselig s er det snart sommerferie. Jeg gleder meg villt og hemningslst til dra til Italia, igjen. Vel, tilbake til ...

Lasagne

Lasagne er noe av det aller beste jeg vet. Og jg syntes denne oppskriften er veldig god. Noen ganger bare m jeg ha dette og da er det greit at jeg som regel har ingrediensene i hus. Til 4 per...

Bolognese med kalv

Dette en en bolognesesaus som er utrolig lik den jeg fr servert p min favorittrestaurant i Diano Marina om sommeren. Jeg ble helt hensatt til sommerflelsen da jeg fikk til denne. Trikset til den...

Lammeskank med mye smak

Lammeskank har jeg aldri laget fr, men jeg har hatt lyst mange ganger. Jeg har alltid tenkt at det er litt mye styr lage det, og at jeg var usikker p om jeg virkelig ville f det til. Det var j...

Osso Bucco

Dette er en fantastisk rett. Surret kalveknoke i en fantastisk god tomatsaus. Dette kan ikke g feil. Til denne retten serverer man Gremolata som er en krydderblanding av frisk persille, sitron og ...

Ovnsbakt tomatsaus

Ovnsbakte tomater til pasta, nammmm. Dette er vel en av de letteste pastasausene som finnes. Og s godt. Det er ganske sunt ogs. Nok til pastasaus for 4 personer:6 store tomater30 sm tomater, gje...

Rigatoni med mandelsaus

Etter mye god mat i julen flte jeg n for litt italiensk mat igjen. Jeg har ftt en fanstastisk kokebok til jul, "Jamie p 30 minutter". Denne oppskriften er hentet derfra. Jeg tror jeg har lyst t...

Kyllingfilet med Marsalasaus

Denne kyllingretten er en rustikk italiensk rett. Den smaker himmelsk, og kyllingen blir vanvittig mr og god. Til kyllingen servertejeg brokkoli ogpolentaskiver (lager polenta som anvist p pakken...

Tagliatelle med kyllingsaus

De som har fulgt min blogg har sikkert ftt med seg at jeg liker kapers litt mer enn gjennomsnittet. Jeg syntes kapers gir en spennende smak og spesielt til kylling eller torsk. Denne gangen laget ...

Pasta med grillede grnnsaker

Endelig kom sommeren for en liten stund, og jeg var rask til fyre opp grillen. Noe som er kjempegodt er grille masse forskjellige grnnsaker, og ha dem over en god pasta som er blandet med en l...

Pasta med bakt tomatsaus

Kom hjem fra ferie og hadde ikke s mye lage en god middag av. Men vi hadde en bolle med sm, deilig cherrytomater. Disse hadde jeg i en ildfast form, blandet med hvitlk, rdlk, kapers, oliveno...

Pasta med grillet paprikasaus og chevre

Dette er en utrolig deilig pastarett og vi spiste alt for mye i gr. Den var bare s god. Og med en Barolo vin til s ble middagen et skikkelig hydepunkt. Og som med s mye italiensk mat, de...

Panzanella (italiensk brdsalat)

Panzanella er en toscansk brdsalat. Det hres kanskje litt spesielt ut med brdsalat, men jeg kan forsikre om at denne kommer til bli spist opp. Vi hadde den som tilbehr til kjttfondue i helge...

Estragonkylling

Dette er en kyllingrett som er basert p en oppskrift fra Jamie Magazine. Det er s utrolig mange bra oppskrifter der, og denne har jeg hatt lyst til lage lenge. For si det snn, det blir ikke ...

Risotto med reker

Risotto er kjempegodt, men jeg syntes det var vanskelig f skikkelig godt. N skal det sies at jeg aldri har gtt helhjertet inn for prve heller. Men da posene med ferdigblandet ris og krydder...

Gnocci med bacon og purresaus

Dette er en utrolig deilig pastarett som virkelig kan serveres i gode lag. Jeg har aldri laget dette fr, men du for en nydelig smak. Til 2-3 personer:1 pakke bacon1 sp smr1/2 purre2 bter hvitl...

Tagliatelle med tomatsaus og preskinke

God pasta er alltid en vinner. Her om dagen fikk jeg skikkelig lyst p en enkel tagliatelle med en god saus. Da tok jeg det jeg hadde og laget en tomatbasert saus med preskinke. Det ble skikkelig ...

Pasta med kjttboller i tomatsaus

Dette er skikkelig "Lady og Landstrykeren" mat. Utrolig Italiensk er det ogs. I disse kjttbollene hadde jeg bde pinjekjerner og masse parmesan. Smaken satt som et skudd, og da mannen kom med en ...

Marinert kyllingbryst med kapers

Dette er s utrolig godt, og veldig enkelt lage. Det smaker som Italia og med en god vin til s fles sommeren ganske nrme. Bare noen mneder igjen n...... Til 4 personer:4 kyllingbrystTagliat...

Sunn pizza

Jeg har en veldig god venninne som er over gjennomsnittet opptatt av superfood/raw food. Til begynne med tenkte jeg at dette ikke kunnesmake godt eller ha noe for seg, men s feil man kan man ta. ...

Cannelloni med endive og ricotta

Etter mye (god) julemat flte jeg for noe annet, gjerne italiensk. Og valget falt p en ny vri p cannelloni, fyllte pastarr. Jeg fyllte dem med en blanding av endive (litt bitter salat), ricotta ...

pen lasagna versjon 3

Jg har laget to versjoner av pen lasagna tidligere og de er ganske like som denne jeg har laget her. Men det som er s genialt med denne retten er at man kan bruke det man nsker fra gang til gang...

Kyllingrullade med parmesanstuffing

Har man kyllingfilet i huset er mulighetene mange for lage en god middag. Jeg har alltid kylling i fryseren, men denne lrdagen vill jeg ha en ekstra god kylling s jeg kjpte Stangekyllingbryst....

Kalv og sopp cannelloni

Blandt mine favorittpastaretter er lasagne og cannelloni hyt oppe. Begge tilbyr s mange varianter at du aldri kan bli lei av lage dem. Jeg hadde lyst til prve en ny variant da jge fant kalv ...

Ossobuco alla Milanese

Ossobuco er en nydelig italiensk gryterett med kalveknoke. Denne surrer i en deilig saus i mange timer og smaken blir himmelsk. Her m man vre tlmodig og la kjttet surre lenge nok, minst 2 timer...

Ravioli med ricotta og parmesanfyll

N er jeg tilbake i det "italienske hjrnet" og da bledet hjemmelaget ravioli p menyen. Det er virkelig ikke vanskelig lage fersk pasta, og har man ikke pastamaskin holder det kjevle deigen sk...

Byggotto

Byggotto er en variant av risotto, bare laget med byggryn istedetfor ris. Dette er jo mye sunnere, og det smaker faktisk veldig bra. Jeg ble overrasket og fra n av skal jeg forske flere varianter...

Pasta Carbonara

Den klassiske italienske pastaen, Carbonara. Alle har sin egen vri p denne retten og jeg syntes min er skikkelig god. S utrolig enkel lage og s godt. Igjen, her er det viktigste f tak i god...

Kyllingbryst med kaperssaus

Denne retten er utrolig god. Nkkelen ligger i laaaang marinering. Jeg marinerte kyllingen i et helt dgn og smaken var bare ubeskrivelig god. Jeg fikk ogs tak i en virkelig god linguini. Det er e...

Tagliatelle med parmaskinke

Her er det en rett som ble til ved prinsippet "man tager hva man haver". Og det enkle er ofte det beste. Det er noe av det jeg liker aller best med italiensk mat. Smakene kommer til sin rett, og de...

Spagetti med Gorgonzolasaus

Dette er en av de alle letteste pastarettene som finnes. Og i tillegg er det kjempegodt. Sausen lages p et par minutter.Jeg holder p tmme kjleskapet n fr pskeferien, og da hadde jeg litt f...

Lasagna med kyllingkjttdeig og masse godt

N er det en liten stund siden sist, men dagene har vrt lange, og maten ikke frste prioritet. Iallefall ikke mat som jeg har lyst til dele med noen lesere. Men i gr fikk jeg tiden tilbake, og ...

Kalv indrefilet med parmaskinke og salvie

Dette er en variant av Saltimbocca, hvor man bruker kalv sammen med parmaskinke og salvie, men surrer ikke fileten som jeg gjr her. Her marinerer jeg en hel kalvefilet en dag og s surres den med ...

Ravioli med salvie og hvitlkolje

Dette er en deilig italiensk pastarett. Det er ikke vanskelig lage egen fersk pasta, iallefall ikke ravioli. Man behver kun en kjevle. Har man pastamaskin brukes selvflgelig denne. Her har jeg ...

Lasagna med en vri

Denne varianten av lasagna har mange mulighter. Man kan bruke prinsippet, "man tager hva man haver", og setter sammen en lasagna som ikke stekes i ovnen. Det man m ha er lasagnaplater. Det aller b...

Crispy kyllingfilet med Tallegio ost og Serrannoskinke

Italienerne pannerer ofte. De banker kjttet flatt og vender det i egg og strkavring. Dette er jo kjempegodt, men jeg har ikke gjort det s ofte selv. N kom jeg over en oppskrift som jeg ville pr...

Ravioli med saus

En kjapp middag behver ikke bli kjedelig. I gr mtte jeg frst p storhandel og s p IKEA. Ikke akkurat en drmmettermiddag etter jobb, men det m jo gjres en gang i blant. Jeg var nok den mest...

Kalvefilet med Marsala saus

Dette er en vinner. Noe s godt. Ekte italiensk mat p sitt aller beste. Vi koste oss med dette i gr. Herlig nr en ny oppskrift er s vellykket. Og med en god italiensk vin til s er dette noe ma...

Penne med urtesaus

Her er en deilig oppskrift som er skikkelig italiensk. Jeg har en kollega som har en italiensk bestemor og denne oppskriften er fra denne bestemoren. Det som slr meg nr jeg bruker ekte italienske...

Kyllingbryst med torellini

Kyllingbryst kan jo vre ganske kjedelig og trt hvis man ikke marinerer det. Ikke alltid s lett nr man kommer hjem fra jobben litt fr 1700 og en sulten familie venter. Da er lsningen noen trk...

Tagliatelle med kremet saus med artiskokk, skinke og parmesan

Dette er en virkelig god pastarett. Den har gode, klassiske italienske smaker. Den ble til som en "restemiddag" og endte som en "festmiddag". N har vi ogs, endelig, kjpt oss skikkelig gode pasta...

Ruccolapesto med mandler

Denne pestoen er et utrolig bra alternativ til vanlig pesto som man fr servert p veldig mye om dagen. Man kan kanskje g litt lei. Men pesto behver ikke bare vre med basilikum. Man kan lage tr...

Tagliatelle med serranoskinke

N er det p tide med litt italiensk mat igjen. I dag hadde jeg lyst p en god pasta sammen med deilig rdvin. Har vrt p "selvutviklingskurs" hele dagen og er i skikkelig godt humor. Har funnet "...

Caprese trn

En ny mte lage Caprese p. Her bygger man i hyden. P den mten mtenser retten spennende og flott ut. I tillegg til vanlig Capresehar jeg pesto og pinjekjerner sammen med tomat og mozerella. V...

Hjemmelaget ravioli

Hjemmelaget pasta er ikke s fryktelig vanskelig. Og til ravioli behver man heller ikke en pastamaskin. Man kan kjvele ut deigen. Trikset med f til pasta er ha en god deig som har blitt eltet...

Tagliatelle med grnnsaker og skinke

Denne retten krever god pasta. Fersk tagliatelle eller en god trket. Da m man opp i pris, men det er bare snn det er. Dette er en typisk italiensk pasta hvor smakene kommer godt frem. Og s tar ...

Lasagna Bolognese

Lasagna bolognese er noe av det beste jeg vet. Av og til blir jeg s fysen p det at jeg bare "m ha det". Det passer kjempegodt p en flott hstdag, vel det passer jo egentlig alltid, men det er j...

Melon og parmaskinke

En av de enkleste og beste forrettene jeg kan tenke meg. S enkelt, og s godt. Skinke og melon, gjerne med litt balsamico-glace over. Det er nesten ikke ndvendig forklare oppskriften en gang fo...

pen lasagna - versjon 2

pen lasagna, som jeg har skrevet om tidligere, er bare utrolig godt og spennende. Muligheten for variere ligger kun i en egen fantasi. Denne gangen laget jeg den med noen av hstens rvarer, kan...

Kyllingrullade med squashspagetti

En god kyllingrullade er et nydelig alternativ til vanlig kyllingbryst. Det kan fylles med det man har tilgjengelig og denne gangen ble mine rullader fylt med parmesan, urter og grillet paprika. Et...

pen lasagna

Dette er en vinner. S utrolig godt. Det er ikke s vanskelig lage, men man m ha god pasta. Det er ikke s lett f tak i ferske lasagnaplater, men jeg har funnet noen veldig gode p Centra. El...

Pizza - italian way

Hva skal vi ha til middag i dag? Vi sitter i bilen etter en langweekend p familiegrden i Skjk. Det har vrt potethelg (hsting av poteter) og mye arbeid og husmannskost, forvrig utrolig godt. S...

Lasagna fra Montelupo

Denne lasagnaen er ett av rets beste ferieminner. Vi fikk den p en liten restaurant i Montelupo i Piemonte. Da vi skulle bestille maten fikk vi velge mellom et par retter, men da hun nevne lasagn...

Caprese i Italia

Jeg m bare si det igjen. Italia er paradis nr det gjelder rvarer. Etter en kort formiddag p markedet var det duket for en deilig enkel lunch med caprese. Enkelt fortalt er det fersk mozerella, ...

Ravioli med tomatsaus

Italiensk mat er kjent for sin enkelhet, det er i min verden ikke negativt. Maten er basert p gode rvarer og man skal smake hva man spiser. Det er selvflgelig ikke vanskelig lage god mat nr m...

Melon og parmaskinke

En klassisk, enkel og nydelig forrett. Spesielt om sommeren smaker denne ekstra godt. Og her trenger man ikke vre mesterkokk for greie seg. Trikset her er gode rvarer. Parmaskinke kan man jo ...

Cannelloni fylt med ricotta og spinat

Dette er en suverent god rett. Masse gode smaker, italienske farger, lett lage og en av mine favoritter. Jentene mine liker det ogs veldig godt og tar gjerne et par porsjoner. Far i huset spiser...

Kylling med parmaskinke

Jeg har laget denne retten i utallige variasjoner og med bde kylling, kalv og fisk. Jeg tar det jeg har tilgjengelig og lager retten utifra dette. Denne gangen ble det kyllingbryst fylt med parmes...

Spagetti Vongole

Spagetti Vongole er en italiensk pastarett med hjerteskjell, hvitlk og persille. Skikkelig snaddermat. Det er viktig f tak i god kvalitet p hjerteskjellene. Til to personer:Hjerteskjell (1/2-1...

Pasta med frisk tomatsaus

Min siste anskaffelse til kjkkenet er en stavmikser med en "mini foodprosessor" som tilbehr. N er det superenkelt lage ulike pestoer (laget ruccolapesto forleden), og til denne pastaretten lag...

Kyllingfilet surret med spekeskinke og kapers

Ekte italiensk, igjen. Kyllingfilet som er surret i skinke og kapers. Dette er gode smakskombinasjoner og retten er enkel og raskt lage.Til to personer har jeg brukt:2 stk kylingfilet, delt i 22 ...

Farfalle med ostesaus

Farfalle (slyfepasta, som noen hos meg sier) er veldig godt sammen med ostesaus. Det er lett lage i en travel hverdag. Kok nsket mengde farfalle. Bland sammen med ostesausen og server.Ostesaus:...

Kalverullade med mozerella og parmesan

Denne retten bringer meg rett tilbake til Italia. Alle smakene er der. Kalv, mozerella, parmesan, polenta. Mangler tomat, men det kan vre godt servere denne retten med tomatsaus, selv om jeg den...

Posjert egg med tomatsaus

Dette er en annen variant av italienske frokostegg. Dette gr lynraskt og er et lett mellommltid med lite kalorier. Jeg har alltid en hjemmelaget tomatsaus i fryseren eller s lager jeg en kjapt a...

Pasta med urtepesto og masse annet godt

Denne retten sender meg rett til Italia. Masse deilig italienske rvarer og enkelt som bare det lage. Rvarene er: Fersk spagetti, hjemmelaget urtepesto, mozerella, parmaskinke, gode tomater, asp...

Kyllingkjttboller med tomatsaus

I dag prvde vi et sunt alternativ til vanlige kjttboller. Jeg brukte kyllingkjttdeig. Jeg laget ogs en tomatsaus uten olje. Tilbehret var pasta, men koker man den al-dente (ikke for myk) har d...

Frokostegg med italiensk vri

Dette er en deilig mte lage egg p. Og ganske sunt ogs hvis man er litt "fysen" p kvelden. Lett lage, for det lager seg nesten selv i ovnen.Jeg bruker finhakkete tomater som er av italiensk ...

Caprese (tomat og mozerella)

En av de enkleste og beste forretter som finnes. Toamt, basilikum og mozerella. Det smaker og ser ut som Italia. Alltid en vinner. Her er det UTROLIG viktig med gode tomater og en god mozerella. He...

Pizzabunn

Flere har spurt meg om oppskriften p en god pizzabunn og den siste i rekken var min kjre frisr, Stle. S denne er til deg Stle. Og den siste klippen er jeg superfornyd med. Ftt masse komplim...

Pasta med 4 oster

Her er en ny deilig italiensk pastaoppskrift. Denne er enkel lage og n som psken nrmer seg s passer den godt p hytta ogs. Til 4 personer: Pasta etter nske 2 ss smr 2 dl kremflte 1 dl ...

Polenta med bolognese

Polenta er den nye favoritten hjemme hos oss. Polenta er lagd av maismel som kokes ganske lenge under omrring. Brukes som tilbehr til forskjellige matretter eller som en egen rett. Jeg pleier t...

Tagliatelle med stersopp, ruccaola og parmaskinke

Start med sprette en god flaske italiensk rdvin, kos deg p kjkkenet for dette tar ikke lang tid lage. Jeg liker forvrig alltid ha selskap p kjkkenet nr jeg lager mat, men jeg vil gjern...

Hjemmelaget pizza

Sndag er ofte hjemmelaget pizzadag. Det er godt med noe som har mye smak og s er det hyggelig lage sammen.Jeg har en oppskrift p bunn som alltid funker for meg. Den er ganske stor og holder ti...

Pappa al Pomodoro (tomatbrdsuppe)

Dette er en utrolig god suppe. Tomatsuppe med basilikum og godt brd. Den blir aller best hvis man bruker ferske tomater, men tomater p boks kan g hvis man bruker den italienske typen. Men jo bed...

Hjemmelaget tomatsuppe

Hjemmelaget tomatsuppe kan ikke sammenlignes med posesuppe. Det er to forskjellige ting og hjemmelaget er bare s utrolig mye bedre.Olivenolje til steking1liten gul lk2 fedd hvitlkfinhakket rd c...

Italiensk sandwich

Av og til er det deilig lage en skikkelig saftig og god sandwich til lunsj eller en enkel middag. Jeg lar meg inspirere av det jeg har i kjleskapet. Har ofte majones (amerikansk type)og da lager...

Risotto alla Milanese (safranrisotto)

Her er oppskriften p en ekte risotto. S veldig mye bedre en den man fr som halvfabrikata.Nok til 4 porsjoner:50 g smr eller margarin2 dl hakket gul lk100 g r oksemarg4 dl ris, helst avorioris...

Saltimbocca

Nok en italiensk rett. Merker jo at det gr mest i italiensk, og det er etter min personlige mening verdens beste kjkken. De tar vare p den gode smaken og rvarene. Enkelt og himmelsk godt m jo ...

Bolognese saus

Holder p lage en deilig Bolognesesaus til pasta. Lager ofte dette og fryser det i posjoner. Veldig kjekt ha og det smaker like godt nr man tiner det opp. Serveres med spagetti eller tagliatel...

Aubergine parmesan

Her kommer en oppskrift som er veldig lett lage og veldig god. Det holder til et mltid i seg selv eller som tilbahr til f.eks. kyllingbryst.Til to personer trenger man:1 stor aubergineEttstykke...

Ossobuco alla Milanese

Ossobuco er kalveknoke med kjtt og bein som surres og settes i ovnen eller kokes i gryte med en deilig tomatisert saus. Det er veldig godt og serveres med godt brd og en Gremolata (sitronsaft, si...

Frisk tomatsaus

N fr man gode tomater i Norge. P tide! Tomater er utrolig sunt og jeg har alltid friske tomater stende fremme p kjkkenbenken. Jentene mine spiser det som "snacks.Foto: RimmisJeg lager ofte en...

Aspargeslasagna

En sikker vinner. Man kan vre garantert at gjestene ikke har spist det fr. Nr jeg serverer dette er det mange som syntes det hres litt kjedelig ut, men jeg kan love deg at alt blir spist opp. O...

Fiken og parmaskinke spagetti

Dette er en oppskrift jeg aldri har feilet med. Det er superenkelt lage og utrooooolig godt. Smaken av salt og stt mot hverandre er himmelsk. Har jeg lyst p noe godt er det ofte denne retten je...

Parmesan Crme Brle

For ett r siden var jeg med jobben i Brussel og vi fikk en forrett som var helt utrolig. Parmesan Crme Brle. Fantastisk. Jeg har lett etter en oppskrift p dette og nr har jeg funnet en. Det e...

Kyllingbryst med mozerella og spinat

Her er oppskriften p kyllingbryst med mozerella og spinat. Jeg er en stor tilhenger av marinering s jeg pleier marinere kyllingbrystet fra kvelden fr. Her kan man lage sin egen marinade eller ...

Lasagna

Er litt lei av julemat, og fikk s inmari lyst p noe godt med kraftig smak. Da er det ofte lasagna som detter ned i hodet mitt. Jeg lager den (selvflgelig) fra bunnen av og den bestr av en bolog...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits