Hovedretter italiensk

Pizza

Dette er en superenkel variant av pizza, men så god. Har du dårlig tid er dette et veldig bra alternativ. 2-3 personer: 1 ferdiglaget pizzadeig (i rull. Peppesdeigen er veldig god) 1 boks Mutti ...

Tagliatelle med parmesansaus

Igjen lager jeg noe fra mitt favorittland, Italia. Denne pastaretten er veldig god og lett å lage. Det tar heller ikke lang tid. Perfekt på en fredagskveld etter en lang uke. Med en god rødvin fra...

Tagliatelle med spinat, mascarpone og spinat

Er du glad i italiensk mat kommer du definitivt til å like denne retten. Helt fantastisk på smak, lett å lage og med få ingredienser. Dette er akkurat slik italiensk mat skal være, få, men gode, rå...

Pasta alla puttanesca

Denne helgen laget jeg en fantastisk god pastarett, Spaghetti alla puttanesca. Spaghetti alla puttanesca betyr noe sånt som «horens spaghetti» og ble oppfunnet på 20-tallet i den sør-italieneske re...

Spinat og ricotta Rotolo

Dette er en skikkelig god pastarett som ikke er så vanlig å se. Den ser flott ut, men er ikke så vanskelig å lage. Og så smaker den veldig godt. Det er nesten som en cannelloni, bare at rørene er l...

Pasta med spinatsaus

En fantastisk god rett, pasta med spinatsaus. Denne ble veldig godt mottatt, den smakte nydelig. Lett å lage er den også. Her er det viktig å bruke god pasta. Jeg kjøpte en skruelignende pasta av g...

Auberginelasagne

Det er så mange måter å lage lasagne på, og dette er en av de bedre. Jeg har smakt mange gode varianter i Italia og jeg blir veldig inspirert til å prøve ut nye varianter. Jeg har jo andre oppskrif...

Risotto med squash og mynte

Risotto er nydelig, som egen rett eller som tilbehør. Jeg har blitt mer og mer tilhenger av å ha det som en egen rett. Og denne risottoen greier seg helt fint alene uten noe tilbehør. Den er bare h...

Grønn pizza

Denne pizzaen er fantastisk god, og så er den sunn i tillegg.De som for første gang hører at jeg skal servere grønn pizza blir litt skeptiske, men den skepsisen varer ikke lenge. Her er oppskrifte...

Pasta med italiensk pølse (salsiccia), fløte og tomat

Dette er en utrolig god pastarett. Noe av det bedre jeg har laget på lenge. Det krever litt i forhold til å finne de riktige ingrediensene, men i dag så får man god italiensk pølse (salsiccia)i de ...

Spagetti med brokkoli, chili og parmesan

En deilig italiensk pastarett. Tenkte på de gode lunsjene vi har i Italia da jeg spiste denne retten. Kokken på Bagni Kursal i Diano Marina var helt fantastisk denne sommeren. Gleder meg allerede u...

Rullet kyllingfilet med parmaskinke

Nå er jeg inne i en italiensk periode, og da er det bare å tenke gode råvarer, og enkle ingredienser. Det er noe av det jeg liker aller best med italiensk mat. Det er råvarene som er i sentrum. Den...

Spagetti med scampi og tomat

Nå er det lenge siden jeg har lagt ut noen oppskrifter, men tiden flyr og plutselig så er det snart sommerferie. Jeg gleder meg villt og hemningsløst til å dra til Italia, igjen. Vel, tilbake til ...

Lasagne

Lasagne er noe av det aller beste jeg vet. Og jg syntes denne oppskriften er veldig god. Noen ganger bare mååååå jeg ha dette og da er det greit at jeg som regel har ingrediensene i hus. Til 4 per...

Bolognese med kalv

Dette en en bolognesesaus som er utrolig lik den jeg får servert på min favorittrestaurant i Diano Marina om sommeren. Jeg ble helt hensatt til sommerfølelsen da jeg fikk til denne. Trikset til den...

Lammeskank med mye smak

Lammeskank har jeg aldri laget før, men jeg har hatt lyst mange ganger. Jeg har alltid tenkt at det er litt mye styr å lage det, og at jeg var usikker på om jeg virkelig ville få det til. Det var j...

Osso Bucco

Dette er en fantastisk rett. Surret kalveknoke i en fantastisk god tomatsaus. Dette kan ikke gå feil. Til denne retten serverer man Gremolata som er en krydderblanding av frisk persille, sitron og ...

Ovnsbakt tomatsaus

Ovnsbakte tomater til pasta, nammmm. Dette er vel en av de letteste pastasausene som finnes. Og så godt. Det er ganske sunt også. Nok til pastasaus for 4 personer:6 store tomater30 små tomater, gje...

Rigatoni med mandelsaus

Etter mye god mat i julen følte jeg nå for litt italiensk mat igjen. Jeg har fått en fanstastisk kokebok til jul, "Jamie på 30 minutter". Denne oppskriften er hentet derfra. Jeg tror jeg har lyst t...

Kyllingfilet med Marsalasaus

Denne kyllingretten er en rustikk italiensk rett. Den smaker himmelsk, og kyllingen blir vanvittig mør og god. Til kyllingen servertejeg brokkoli ogpolentaskiver (lager polenta som anvist på pakken...

Tagliatelle med kyllingsaus

De som har fulgt min blogg har sikkert fått med seg at jeg liker kapers litt mer enn gjennomsnittet. Jeg syntes kapers gir en spennende smak og spesielt til kylling eller torsk. Denne gangen laget ...

Pasta med grillede grønnsaker

Endelig kom sommeren for en liten stund, og jeg var rask til å fyre opp grillen. Noe som er kjempegodt er å grille masse forskjellige grønnsaker, og ha dem over en god pasta som er blandet med en l...

Pasta med bakt tomatsaus

Kom hjem fra ferie og hadde ikke så mye å lage en god middag av. Men vi hadde en bolle med små, deilig cherrytomater. Disse hadde jeg i en ildfast form, blandet med hvitløk, rødløk, kapers, oliveno...

Pasta med grillet paprikasaus og chevre

Dette er en utrolig deilig pastarett og vi spiste alt for mye i går. Den var bare sååååååå god. Og med en Barolo vin til så ble middagen et skikkelig høydepunkt. Og som med så mye italiensk mat, de...

Panzanella (italiensk brødsalat)

Panzanella er en toscansk brødsalat. Det høres kanskje litt spesielt ut med brødsalat, men jeg kan forsikre om at denne kommer til å bli spist opp. Vi hadde den som tilbehør til kjøttfondue i helge...

Estragonkylling

Dette er en kyllingrett som er basert på en oppskrift fra Jamie Magazine. Det er så utrolig mange bra oppskrifter der, og denne har jeg hatt lyst til å lage lenge. For å si det sånn, det blir ikke ...

Risotto med reker

Risotto er kjempegodt, men jeg syntes det var vanskelig å få skikkelig godt. Nå skal det sies at jeg aldri har gått helhjertet inn for å prøve heller. Men da posene med ferdigblandet ris og krydder...

Gnocci med bacon og purresaus

Dette er en utrolig deilig pastarett som virkelig kan serveres i gode lag. Jeg har aldri laget dette før, men du for en nydelig smak. Til 2-3 personer:1 pakke bacon1 sp smør1/2 purre2 båter hvitlø...

Tagliatelle med tomatsaus og pæreskinke

God pasta er alltid en vinner. Her om dagen fikk jeg skikkelig lyst på en enkel tagliatelle med en god saus. Da tok jeg det jeg hadde og laget en tomatbasert saus med pæreskinke. Det ble skikkelig ...

Pasta med kjøttboller i tomatsaus

Dette er skikkelig "Lady og Landstrykeren" mat. Utrolig Italiensk er det også. I disse kjøttbollene hadde jeg både pinjekjerner og masse parmesan. Smaken satt som et skudd, og da mannen kom med en ...

Marinert kyllingbryst med kapers

Dette er så utrolig godt, og veldig enkelt å lage. Det smaker som Italia og med en god vin til så føles sommeren ganske nærme. Bare noen måneder igjen nå...... Til 4 personer:4 kyllingbrystTagliat...

Sunn pizza

Jeg har en veldig god venninne som er over gjennomsnittet opptatt av superfood/raw food. Tilå begynne med tenkte jeg at dette ikke kunnesmake godt eller ha noe for seg, men så feil man kan man ta. ...

Cannelloni med endive og ricotta

Etter mye (god) julemat følte jeg for noe annet, gjerne italiensk. Og valget falt på en ny vri på cannelloni, fyllte pastarør. Jeg fyllte dem med en blanding av endive (litt bitter salat), ricotta ...

Åpen lasagna versjon 3

Jg har laget to versjoner av åpen lasagna tidligere og de er ganske like som denne jeg har laget her. Men det som er så genialt med denne retten er at man kan bruke det man ønsker fra gang til gang...

Kyllingrullade med parmesanstuffing

Har man kyllingfilet i huset er mulighetene mange for å lage en god middag. Jeg har alltid kylling i fryseren, men denne lørdagen vill jeg ha en ekstra god kylling så jeg kjøpte Stangekyllingbryst....

Kalv og sopp cannelloni

Blandt mine favorittpastaretter er lasagne og cannelloni høyt oppe. Begge tilbyr så mange varianter at du aldri kan bli lei av å lage dem. Jeg hadde lyst til å prøve en ny variant da jge fant kalv ...

Ossobuco alla Milanese

Ossobuco er en nydelig italiensk gryterett med kalveknoke. Denne surrer i en deilig saus i mange timer og smaken blir himmelsk. Her må man være tålmodig og la kjøttet surre lenge nok, minst 2 timer...

Ravioli med ricotta og parmesanfyll

Nå er jeg tilbake i det "italienske hjørnet" og da bledet hjemmelaget ravioli på menyen. Det er virkelig ikke vanskelig å lage fersk pasta, og har man ikke pastamaskin holder det å kjevle deigen sk...

Byggotto

Byggotto er en variant av risotto, bare laget med byggryn istedetfor ris. Dette er jo mye sunnere, og det smaker faktisk veldig bra. Jeg ble overrasket og fra nå av skal jeg forsøke flere varianter...

Pasta Carbonara

Den klassiske italienske pastaen, Carbonara. Alle har sin egen vri på denne retten og jeg syntes min er skikkelig god. Så utrolig enkel å lage og så godt. Igjen, her er det viktigste å få tak i god...

Kyllingbryst med kaperssaus

Denne retten er utrolig god. Nøkkelen ligger i laaaang marinering. Jeg marinerte kyllingen i et helt døgn og smaken var bare ubeskrivelig god. Jeg fikk også tak i en virkelig god linguini. Det er e...

Tagliatelle med parmaskinke

Her er det en rett som ble til ved prinsippet "man tager hva man haver". Og det enkle er ofte det beste. Det er noe av det jeg liker aller best med italiensk mat. Smakene kommer til sin rett, og de...

Spagetti med Gorgonzolasaus

Dette er en av de alle letteste pastarettene som finnes. Og i tillegg er det kjempegodt. Sausen lages på et par minutter.Jeg holder på å tømme kjøleskapet nå før påskeferien, og da hadde jeg litt f...

Lasagna med kyllingkjøttdeig og masse godt

Nå er det en liten stund siden sist, men dagene har vært lange, og maten ikke første prioritet. Iallefall ikke mat som jeg har lyst til å dele med noen lesere. Men i går fikk jeg tiden tilbake, og ...

Kalv indrefilet med parmaskinke og salvie

Dette er en variant av Saltimbocca, hvor man bruker kalv sammen med parmaskinke og salvie, men surrer ikke fileten som jeg gjør her. Her marinerer jeg en hel kalvefilet en dag og så surres den med ...

Ravioli med salvie og hvitløkolje

Dette er en deilig italiensk pastarett. Det er ikke vanskelig å lage egen fersk pasta, iallefall ikke ravioli. Man behøver kun en kjevle. Har man pastamaskin brukes selvfølgelig denne. Her har jeg ...

Lasagna med en vri

Denne varianten av lasagna har mange mulighter. Man kan bruke prinsippet, "man tager hva man haver", og setter sammen en lasagna som ikke stekes i ovnen. Det man må ha er lasagnaplater. Det aller b...

Crispy kyllingfilet med Tallegio ost og Serrannoskinke

Italienerne pannerer ofte. De banker kjøttet flatt og vender det i egg og strøkavring. Dette er jo kjempegodt, men jeg har ikke gjort det så ofte selv. Nå kom jeg over en oppskrift som jeg ville pr...

Ravioli med saus

En kjapp middag behøver ikke bli kjedelig. I går måtte jeg først på storhandel og så på IKEA. Ikke akkurat en drømmettermiddag etter jobb, men det må jo gjøres en gang i blant. Jeg var nok den mest...

Kalvefilet med Marsala saus

Dette er en vinner. Noe så godt. Ekte italiensk mat på sitt aller beste. Vi koste oss med dette i går. Herlig når en ny oppskrift er så vellykket. Og med en god italiensk vin til så er dette noe ma...

Penne med urtesaus

Her er en deilig oppskrift som er skikkelig italiensk. Jeg har en kollega som har en italiensk bestemor og denne oppskriften er fra denne bestemoren. Det som slår meg når jeg bruker ekte italienske...

Kyllingbryst med torellini

Kyllingbryst kan jo være ganske kjedelig og tørt hvis man ikke marinerer det. Ikke alltid så lett når man kommer hjem fra jobben litt før 1700 og en sulten familie venter. Da er løsningen noen tørk...

Tagliatelle med kremet saus med artiskokk, skinke og parmesan

Dette er en virkelig god pastarett. Den har gode, klassiske italienske smaker. Den ble til som en "restemiddag" og endte som en "festmiddag". Nå har vi også, endelig, kjøpt oss skikkelig gode pasta...

Ruccolapesto med mandler

Denne pestoen er et utrolig bra alternativ til vanlig pesto som man får servert på veldig mye om dagen. Man kan kanskje gå litt lei. Men pesto behøver ikke bare være med basilikum. Man kan lage tør...

Tagliatelle med serranoskinke

Nå er det på tide med litt italiensk mat igjen. I dag hadde jeg lyst på en god pasta sammen med deilig rødvin. Har vært på "selvutviklingskurs" hele dagen og er i skikkelig godt humor. Har funnet "...

Caprese tårn

En ny måte å lage Caprese på. Her bygger man i høyden. På den måten måtenser retten spennende og flott ut. I tillegg til vanlig Capresehar jeg pesto og pinjekjerner sammen med tomat og mozerella. V...

Hjemmelaget ravioli

Hjemmelaget pasta er ikke så fryktelig vanskelig. Og til ravioli behøver man heller ikke en pastamaskin. Man kan kjvele ut deigen. Trikset med å få til pasta er å ha en god deig som har blitt eltet...

Tagliatelle med grønnsaker og skinke

Denne retten krever god pasta. Fersk tagliatelle eller en god tørket. Da må man opp i pris, men det er bare sånn det er. Dette er en typisk italiensk pasta hvor smakene kommer godt frem. Og så tar ...

Lasagna Bolognese

Lasagna bolognese er noe av det beste jeg vet. Av og til blir jeg så fysen på det at jeg bare "må ha det". Det passer kjempegodt på en flott høstdag, vel det passer jo egentlig alltid, men det er j...

Melon og parmaskinke

En av de enkleste og beste forrettene jeg kan tenke meg. Så enkelt, og så godt. Skinke og melon, gjerne med litt balsamico-glace over. Det er nesten ikke nødvendig å forklare oppskriften en gang fo...

Åpen lasagna - versjon 2

Åpen lasagna, som jeg har skrevet om tidligere, er bare utrolig godt og spennende. Muligheten for å variere ligger kun i en egen fantasi. Denne gangen laget jeg den med noen av høstens råvarer, kan...

Kyllingrullade med squashspagetti

En god kyllingrullade er et nydelig alternativ til vanlig kyllingbryst. Det kan fylles med det man har tilgjengelig og denne gangen ble mine rullader fylt med parmesan, urter og grillet paprika. Et...

Åpen lasagna

Dette er en vinner. Så utrolig godt. Det er ikke så vanskelig å lage, men man må ha god pasta. Det er ikke så lett å få tak i ferske lasagnaplater, men jeg har funnet noen veldig gode på Centra. El...

Pizza - italian way

Hva skal vi ha til middag i dag? Vi sitter i bilen etter en langweekend på familiegården i Skjåk. Det har vært potethelg (høsting av poteter) og mye arbeid og husmannskost, forøvrig utrolig godt. S...

Lasagna fra Montelupo

Denne lasagnaen er ett av årets beste ferieminner. Vi fikk den på en liten restaurant i Montelupo i Piemonte. Da vi skulle bestille maten fikk vi velge mellom et par retter, men da hun nevne lasagn...

Caprese i Italia

Jeg må bare si det igjen. Italia er paradis når det gjelder råvarer. Etter en kort formiddag på markedet var det duket for en deilig enkel lunch med caprese. Enkelt fortalt er det fersk mozerella, ...

Ravioli med tomatsaus

Italiensk mat er kjent for sin enkelhet, det er i min verden ikke negativt. Maten er basert på gode råvarer og man skal smake hva man spiser. Det er selvfølgelig ikke vanskelig å lage god mat når m...

Melon og parmaskinke

En klassisk, enkel og nydelig forrett. Spesielt om sommeren smaker denne ekstra godt. Og her trenger man ikke å være mesterkokk for å greie seg. Trikset her er gode råvarer. Parmaskinke kan man jo ...

Cannelloni fylt med ricotta og spinat

Dette er en suverent god rett. Masse gode smaker, italienske farger, lett å lage og en av mine favoritter. Jentene mine liker det også veldig godt og tar gjerne et par porsjoner. Far i huset spiser...

Kylling med parmaskinke

Jeg har laget denne retten i utallige variasjoner og med både kylling, kalv og fisk. Jeg tar det jeg har tilgjengelig og lager retten utifra dette. Denne gangen ble det kyllingbryst fylt med parmes...

Spagetti Vongole

Spagetti Vongole er en italiensk pastarett med hjerteskjell, hvitløk og persille. Skikkelig snaddermat. Det er viktig å få tak i god kvalitet på hjerteskjellene. Til to personer:Hjerteskjell (1/2-1...

Pasta med frisk tomatsaus

Min siste anskaffelse til kjøkkenet er en stavmikser med en "mini foodprosessor" som tilbehør. Nå er det superenkelt å lage ulike pestoer (laget ruccolapesto forleden), og til denne pastaretten lag...

Kyllingfilet surret med spekeskinke og kapers

Ekte italiensk, igjen. Kyllingfilet som er surret i skinke og kapers. Dette er gode smakskombinasjoner og retten er enkel og raskt å lage.Til to personer har jeg brukt:2 stk kylingfilet, delt i 22 ...

Farfalle med ostesaus

Farfalle (sløyfepasta, som noen hos meg sier) er veldig godt sammen med ostesaus. Det er lett å lage i en travel hverdag. Kok ønsket mengde farfalle. Bland sammen med ostesausen og server.Ostesaus:...

Kalverullade med mozerella og parmesan

Denne retten bringer meg rett tilbake til Italia. Alle smakene er der. Kalv, mozerella, parmesan, polenta. Mangler tomat, men det kan være godt å servere denne retten med tomatsaus, selv om jeg den...

Posjert egg med tomatsaus

Dette er en annen variant av italienske frokostegg. Dette går lynraskt og er et lett mellommåltid med lite kalorier. Jeg har alltid en hjemmelaget tomatsaus i fryseren eller så lager jeg en kjapt a...

Pasta med urtepesto og masse annet godt

Denne retten sender meg rett til Italia. Masse deilig italienske råvarer og enkelt som bare det å lage. Råvarene er: Fersk spagetti, hjemmelaget urtepesto, mozerella, parmaskinke, gode tomater, asp...

Kyllingkjøttboller med tomatsaus

I dag prøvde vi et sunt alternativ til vanlige kjøttboller. Jeg brukte kyllingkjøttdeig. Jeg laget også en tomatsaus uten olje. Tilbehøret var pasta, men koker man den al-dente (ikke for myk) har d...

Frokostegg med italiensk vri

Dette er en deilig måte å lage egg på. Og ganske sunt også hvis man er litt "fysen" på kvelden. Lett å lage, for det lager seg nesten selv i ovnen.Jeg bruker finhakkete tomater som er av italiensk ...

Caprese (tomat og mozerella)

En av de enkleste og beste forretter som finnes. Toamt, basilikum og mozerella. Det smaker og ser ut som Italia. Alltid en vinner. Her er det UTROLIG viktig med gode tomater og en god mozerella. He...

Pizzabunn

Flere har spurt meg om oppskriften på en god pizzabunn og den siste i rekken var min kjære frisør, Ståle. Så denne er til deg Ståle. Og den siste klippen er jeg superfornøyd med. Fått masse komplim...

Pasta med 4 oster

Her er en ny deilig italiensk pastaoppskrift. Denne er enkel å lage og nå som påsken nærmer seg så passer den godt på hytta også. Til 4 personer: Pasta etter ønske 2 ss smør 2 dl kremfløte 1 dl ...

Polenta med bolognese

Polenta er den nye favoritten hjemme hos oss. Polenta er lagd av maismel som kokes ganske lenge under omrøring. Brukes som tilbehør til forskjellige matretter eller som en egen rett. Jeg pleier å t...

Tagliatelle med østersopp, ruccaola og parmaskinke

Start med å sprette en god flaske italiensk rødvin, kos deg på kjøkkenet for dette tar ikke lang tid å lage. Jeg liker forøvrig alltid å ha selskap på kjøkkenet når jeg lager mat, men jeg vil gjern...

Hjemmelaget pizza

Søndag er ofte hjemmelaget pizzadag. Det er godt med noe som har mye smak og så er det hyggelig å lage sammen.Jeg har en oppskrift på bunn som alltid funker for meg. Den er ganske stor og holder ti...

Pappa al Pomodoro (tomatbrødsuppe)

Dette er en utrolig god suppe. Tomatsuppe med basilikum og godt brød. Den blir aller best hvis man bruker ferske tomater, men tomater på boks kan gå hvis man bruker den italienske typen. Men jo bed...

Hjemmelaget tomatsuppe

Hjemmelaget tomatsuppe kan ikke sammenlignes med posesuppe. Det er to forskjellige ting og hjemmelaget er bare så utrolig mye bedre.Olivenolje til steking1liten gul løk2 fedd hvitløkfinhakket rød c...

Italiensk sandwich

Av og til er det deilig å lage en skikkelig saftig og god sandwich til lunsj eller en enkel middag. Jeg lar meg inspirere av det jeg har i kjøleskapet. Har ofte majones (amerikansk type)og da lager...

Risotto alla Milanese (safranrisotto)

Her er oppskriften på en ekte risotto. Så veldig mye bedre en den man får som halvfabrikata.Nok til 4 porsjoner:50 g smør eller margarin2 dl hakket gul løk100 g rå oksemarg4 dl ris, helst avorioris...

Saltimbocca

Nok en italiensk rett. Merker jo at det går mest i italiensk, og det er etter min personlige mening verdens beste kjøkken. De tar vare på den gode smaken og råvarene. Enkelt og himmelsk godt må jo ...

Bolognese saus

Holder på å lage en deilig Bolognesesaus til pasta. Lager ofte dette og fryser det i posjoner. Veldig kjekt å ha og det smaker like godt når man tiner det opp. Serveres med spagetti eller tagliatel...

Aubergine parmesan

Her kommer en oppskrift som er veldig lett å lage og veldig god. Det holder til et måltid i seg selv eller som tilbahør til f.eks. kyllingbryst.Til to personer trenger man:1 stor aubergineEttstykke...

Ossobuco alla Milanese

Ossobuco er kalveknoke med kjøtt og bein som surres og settes i ovnen eller kokes i gryte med en deilig tomatisert saus. Det er veldig godt og serveres med godt brød og en Gremolata (sitronsaft, si...

Frisk tomatsaus

Nå får man gode tomater i Norge. På tide! Tomater er utrolig sunt og jeg har alltid friske tomater stående fremme på kjøkkenbenken. Jentene mine spiser det som "snacks.Foto: RimmisJeg lager ofte en...

Aspargeslasagna

En sikker vinner. Man kan være garantert at gjestene ikke har spist det før. Når jeg serverer dette er det mange som syntes det høres litt kjedelig ut, men jeg kan love deg at alt blir spist opp. O...

Fiken og parmaskinke spagetti

Dette er en oppskrift jeg aldri har feilet med. Det er superenkelt å lage og utrooooolig godt. Smaken av salt og søtt mot hverandre er himmelsk. Har jeg lyst på noe godt er det ofte denne retten je...

Parmesan Crème Brûlée

For ett år siden var jeg med jobben i Brussel og vi fikk en forrett som var helt utrolig. Parmesan Crème Brûlée. Fantastisk. Jeg har lett etter en oppskrift på dette og når har jeg funnet en. Det e...

Kyllingbryst med mozerella og spinat

Her er oppskriften på kyllingbryst med mozerella og spinat. Jeg er en stor tilhenger av marinering så jeg pleier å marinere kyllingbrystet fra kvelden før. Her kan man lage sin egen marinade eller ...

Lasagna

Er litt lei av julemat, og fikk så inmari lyst på noe godt med kraftig smak. Da er det ofte lasagna som detter ned i hodet mitt. Jeg lager den (selvfølgelig) fra bunnen av og den består av en bolog...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits