januar 2012

Italiensk frokostegg

Dette er min favorittfrokost i helgene. Det er bare såååååååå utrolig godt. Og masse smak. I dag laget jeg ettekstra, og vi kranglet nesten om hvem som skulle få det. Og jeg som hadde tenkt å varme...

Pastinakkpuree

I går hadde vi andeconfit og da laget jeg pastinakkpuree som tilbehør. Det passet veldig god sammen med anden, og jeg laget også sukkerglassert rødløk til. Et skikkelig godt måltid, men jeg ble met...

Marinert kyllingbryst med kapers

Dette er så utrolig godt, og veldig enkelt å lage. Det smaker som Italia og med en god vin til så føles sommeren ganske nærme. Bare noen måneder igjen nå...... Til 4 personer:4 kyllingbrystTagliat...

Kyllinggryte med øl

Grunnen til at jeg brukte øl i kyllinggryten i dag var at jeg ikke hadde hvitvin, som jeg hadde tenkt å bruke. Vel, jeg kunne tatt opp en flaske hvitvin, mannen min har jo vinkjeller :-), men vi sk...

Egg og lodderogn

Egg og lodderogn er en fantastisk kombinasjon. Et knalltips til en deilig, litt luksusfølelse, flott start på dagen. Vi koste oss med dette i dag til lørdagsfrokost. Det er skikkelig godt. Og så en...

Manuelas Vintage kake

Jeg fikk en kjempefin kokebok av datteren min til jul. Det er boken til Manuela som skriver bloggen Passion4baking. Boken er full av gode kake og cupcakes. Så da var det bare å sette igang. Thea bl...

København - utenfor alfarvei

Etter nok en fantastisk tur til København i helgen må jeg dele mine erfaringer og opplevelser. Det er jo nesten så jeg bare pakker sakene mine, tar med familien og flytter dit med en gang. For en d...

Sunn pizza

Jeg har en veldig god venninne som er over gjennomsnittet opptatt av superfood/raw food. Tilå begynne med tenkte jeg at dette ikke kunnesmake godt eller ha noe for seg, men så feil man kan man ta. ...

Helsedrikk

Dette er en drikke som jeg får ha helt for meg selv her hjemme. Men jeg syntes faktisk det er ganske godt og ettehvert blir man nesten "avhengig" av dette. Det føles sunt og gir masse energi. Her b...

Pære- og eple drikk

På nyttårsaften klinket jeg til med en syvretters middag. Mye planlegging og noe prøving resulterte i en skikkelig matopplevelse. En av rettene var en "hvilerett" som jeg kalte pære og eple smoothi...

Cannelloni med endive og ricotta

Etter mye (god) julemat følte jeg for noe annet, gjerne italiensk. Og valget falt på en ny vri på cannelloni, fyllte pastarør. Jeg fyllte dem med en blanding av endive (litt bitter salat), ricotta ...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits