januar 2012

Italiensk frokostegg

Dette er min favorittfrokost i helgene. Det er bare s utrolig godt. Og masse smak. I dag laget jeg ettekstra, og vi kranglet nesten om hvem som skulle f det. Og jeg som hadde tenkt varme...

Pastinakkpuree

I gr hadde vi andeconfit og da laget jeg pastinakkpuree som tilbehr. Det passet veldig god sammen med anden, og jeg laget ogs sukkerglassert rdlk til. Et skikkelig godt mltid, men jeg ble met...

Marinert kyllingbryst med kapers

Dette er s utrolig godt, og veldig enkelt lage. Det smaker som Italia og med en god vin til s fles sommeren ganske nrme. Bare noen mneder igjen n...... Til 4 personer:4 kyllingbrystTagliat...

Kyllinggryte med l

Grunnen til at jeg brukte l i kyllinggryten i dag var at jeg ikke hadde hvitvin, som jeg hadde tenkt bruke. Vel, jeg kunne tatt opp en flaske hvitvin, mannen min har jo vinkjeller :-), men vi sk...

Egg og lodderogn

Egg og lodderogn er en fantastisk kombinasjon. Et knalltips til en deilig, litt luksusflelse, flott start p dagen. Vi koste oss med dette i dag til lrdagsfrokost. Det er skikkelig godt. Og s en...

Manuelas Vintage kake

Jeg fikk en kjempefin kokebok av datteren min til jul. Det er boken til Manuela som skriver bloggen Passion4baking. Boken er full av gode kake og cupcakes. S da var det bare sette igang. Thea bl...

Kbenhavn - utenfor alfarvei

Etter nok en fantastisk tur til Kbenhavn i helgen m jeg dele mine erfaringer og opplevelser. Det er jo nesten s jeg bare pakker sakene mine, tar med familien og flytter dit med en gang. For en d...

Sunn pizza

Jeg har en veldig god venninne som er over gjennomsnittet opptatt av superfood/raw food. Til begynne med tenkte jeg at dette ikke kunnesmake godt eller ha noe for seg, men s feil man kan man ta. ...

Helsedrikk

Dette er en drikke som jeg fr ha helt for meg selv her hjemme. Men jeg syntes faktisk det er ganske godt og ettehvert blir man nesten "avhengig" av dette. Det fles sunt og gir masse energi. Her b...

Pre- og eple drikk

P nyttrsaften klinket jeg til med en syvretters middag. Mye planlegging og noe prving resulterte i en skikkelig matopplevelse. En av rettene var en "hvilerett" som jeg kalte pre og eple smoothi...

Cannelloni med endive og ricotta

Etter mye (god) julemat flte jeg for noe annet, gjerne italiensk. Og valget falt p en ny vri p cannelloni, fyllte pastarr. Jeg fyllte dem med en blanding av endive (litt bitter salat), ricotta ...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits