februar 2012

Gnocci med bacon og purresaus

Dette er en utrolig deilig pastarett som virkelig kan serveres i gode lag. Jeg har aldri laget dette før, men du for en nydelig smak. Til 2-3 personer:1 pakke bacon1 sp smør1/2 purre2 båter hvitlø...

Pære Belle Helene

Inspirert av 4-stjerners middag laget jeg i går en nydelig dessert. Skikkelig retro, men du så godt. Pære Belle Helene. Fantastisk. Det blir ikke siste gang. Og jeg laget det med en nydelig lake so...

Skrei med rogn og torsketunger

Skrei er en av de aller beste fiskene som finnes. Nå er vi midt i skreisesongen og vi måtte bare ha en skikkelig skreimiddag denne helgen. Laget en skikkelig "Mølje". Kokt skrei, kokt rogn og torsk...

Rødbet- og speileggsmørbrød

Jeg er inne i en "smørbrødperiode". Det er jo uante muligheter når det gjelderå lage et smørbrød, og det er bare å være kreativ og ta det man har. Her om dagen ble det nok et smørbrød og denne gang...

Tagliatelle med tomatsaus og pæreskinke

God pasta er alltid en vinner. Her om dagen fikk jeg skikkelig lyst på en enkel tagliatelle med en god saus. Da tok jeg det jeg hadde og laget en tomatbasert saus med pæreskinke. Det ble skikkelig ...

Løksuppe - verdens beste

Fikk så inmari lyst på løksuppe til middag i dag og jeg syntes selv jeg lager en veldig god variant. Når det gjelder løksuppe er jeg kritisk. Den skal ha masse løk, god kraft, smake fyldig og ha go...

Stekt laks med wok grønnsaker

Så utrolig godt, og så sunt. Laks med masse deilige grønnsaker. Godt for hjertet og sjelen. Dette laget jeg en dag hvor jeg var alene og ville kose meg med middagen. Så rigget jeg meg i godstolen o...

Granola

Inspirert av artikkel i D2 denne fredagen gikk jeg denne helgen til verks og laget min egen hjemmelagde Granola. Og det ble UTROOOOOLIG godt. Dette er noe jeg skal fortsette med. Granola passer sam...

Smørbrød inspirasjon

I det siste har jeg laget noen ordentlige gode smørbrød til aftens. Familien fryder seg og jeg får brukt alt av rester i kjøleskapet. Og det er så utrolig hyggelig å sette seg ned sammen å spise af...

Pasta med kjøttboller i tomatsaus

Dette er skikkelig "Lady og Landstrykeren" mat. Utrolig Italiensk er det også. I disse kjøttbollene hadde jeg både pinjekjerner og masse parmesan. Smaken satt som et skudd, og da mannen kom med en ...

Brød med MASSE loggerogn

De som har fulgt meg på bloggen vet nå at jeg liker rogn veeeeldig godt. Jeg har alltid noe lodderogn i kjøleskapet, og bruker det ofte. Denne gangen laget jeg en enkel, men veldig god kveldssnack....

Biff tartar

Biff tartar er jo en litt "retro" rett, men du så godt. og har man spist biff tartar på Brasseri Stella i Paris så vil man alltid ønske mer. I Paris blandes alle ingrediensene til tartaren sammen, ...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits