februar 2013

Rødbeter med chevrekrem

For en deilig forrett. Så lett å lage, så god å spise. Dette kommer til å bli en gjenganger fremover. Og jeg eeeeelsker rødbeter, både rå og kokte. Og med denne chevrekremen til er det vanskilig å ...

Granolabars

Dette er noe av det beste jeg har laget på lenge. Og så smart å spise som et lite mellommåltid. For ikke å snakke om at jentene mine kan ha med seg dette på skolen. Og det er hyggelig å gi bort som...

Biff Tartare med vaktelegg

Dette er en deilig rett som passer godt som en liten forrett eller en deilig hovedrett. Jeg elsker denne retten og den tar meg rett tilbake til Paris. Der spiser vi den beste tartaren i verden på B...

Svin kjøttdeig i salatblad (glutenfritt)

Denne middagen, eller lunsjen, er skikkelig god, og lett. Her er det bare å steke kjøttdeig, skjære opp grønnsaker og pakke dem inn i salatbladet. Man kan ha pp den sausen man selv velger. Man kan ...

Boeuf Bourguignon

Dette er en deilig, velsmakende, og litt eksklusiv gryterett. Dener perfekt en vinterkveld. Lett å lage er den også, men sett av god tid for den trenger lang tid for å få de rette smakene. Men har ...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits