februar 2014

Posjert egg i tomatsaus

Dette er en nydelig frokost i helgen, eller i ukedagen hvis man har tid. Lag en tomatsaus i en panne med litt høye kanter. Ha så i ett og ett egg (rå egg), og sett på lokket. La det hele småputre ...

Grønn pizza

Denne pizzaen er fantastisk god, og så er den sunn i tillegg.De som for første gang hører at jeg skal servere grønn pizza blir litt skeptiske, men den skepsisen varer ikke lenge. Her er oppskrifte...

Scampi wok

Sunn og kalorifattigmat kan være kjempegodt. Det er denne retten et godt eksempel på. Her er det bare å pøse på med de grønnsakene man har. Selv hadde jeg masse i kjøleskapet så det ble en fargerik...

Røkelaks og Creme Cheese forrett

Her har jeg laget en forrett som smaker godt, er enkel å lage og den ser flott ut. Kan ikke bli bedre. Forretten tar utgangspunkt i den deilige kombinasjonen Røkelaks og Creme Cheese. De som har v...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits