mars 2012

Pasta med grillet paprikasaus og chevre

Dette er en utrolig deilig pastarett og vi spiste alt for mye i gr. Den var bare s god. Og med en Barolo vin til s ble middagen et skikkelig hydepunkt. Og som med s mye italiensk mat, de...

Panzanella (italiensk brdsalat)

Panzanella er en toscansk brdsalat. Det hres kanskje litt spesielt ut med brdsalat, men jeg kan forsikre om at denne kommer til bli spist opp. Vi hadde den som tilbehr til kjttfondue i helge...

Torsk med soyasmr og grillet serannoskinke

N fr man kjpt en torsk som er pakket p samme prinsippet som Salma. Den heter Strm. Og den er UTROOOOLIG god. Vi har spist mye mer torsk etter at denne kom. Denne gangen laget jeg en enkel rett...

Estragonkylling

Dette er en kyllingrett som er basert p en oppskrift fra Jamie Magazine. Det er s utrolig mange bra oppskrifter der, og denne har jeg hatt lyst til lage lenge. For si det snn, det blir ikke ...

Risotto med reker

Risotto er kjempegodt, men jeg syntes det var vanskelig f skikkelig godt. N skal det sies at jeg aldri har gtt helhjertet inn for prve heller. Men da posene med ferdigblandet ris og krydder...

Rdbetsalat med chevre

Dette er en fantastisk forrett eller siderett. Og det er jo utrolig sunt. S denne lager jeg ganske ofte. Det er ogs godt lagre "leftovers" i kjleskapet ogsalaten holder seg noen dager. Hvis ma...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits