mars 2012

Pasta med grillet paprikasaus og chevre

Dette er en utrolig deilig pastarett og vi spiste alt for mye i går. Den var bare sååååååå god. Og med en Barolo vin til så ble middagen et skikkelig høydepunkt. Og som med så mye italiensk mat, de...

Panzanella (italiensk brødsalat)

Panzanella er en toscansk brødsalat. Det høres kanskje litt spesielt ut med brødsalat, men jeg kan forsikre om at denne kommer til å bli spist opp. Vi hadde den som tilbehør til kjøttfondue i helge...

Torsk med soyasmør og grillet serannoskinke

Nå får man kjøpt en torsk som er pakket på samme prinsippet som Salma. Den heter Strøm. Og den er UTROOOOLIG god. Vi har spist mye mer torsk etter at denne kom. Denne gangen laget jeg en enkel rett...

Estragonkylling

Dette er en kyllingrett som er basert på en oppskrift fra Jamie Magazine. Det er så utrolig mange bra oppskrifter der, og denne har jeg hatt lyst til å lage lenge. For å si det sånn, det blir ikke ...

Risotto med reker

Risotto er kjempegodt, men jeg syntes det var vanskelig å få skikkelig godt. Nå skal det sies at jeg aldri har gått helhjertet inn for å prøve heller. Men da posene med ferdigblandet ris og krydder...

Rødbetsalat med chevre

Dette er en fantastisk forrett eller siderett. Og det er jo utrolig sunt. Så denne lager jeg ganske ofte. Det er også godt å lagre "leftovers" i kjøleskapet ogsalaten holder seg noen dager. Hvis ma...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits