mars 2013

Rødbetforrett

En fantastisk enkel forrett, som smaker himmelsk. Og den er veldig lett å lage. Det som tar litt tid er å bake rødbetene, men retten blir aller best hvis man baker gønnsaken på forhånd. Til 4 perso...

Enkel Cæsarsalat

Dette er en enkel versjon av cæsarsalt, men du så god. Perfekt til lunsj, forrett eller som en middag sammen med f.eks. kyllingbryst. Her vil jeg sikkert få noen kokker på nakken når jeg sier at j...

Lammeskank med mye smak

Lammeskank har jeg aldri laget før, men jeg har hatt lyst mange ganger. Jeg har alltid tenkt at det er litt mye styr å lage det, og at jeg var usikker på om jeg virkelig ville få det til. Det var j...

Tiramisu, verdens beste

Denne Tiramisuen er helt fantastisk. Jeg kan spise MYE av denne desserten. Helt herlig.4-6 personer:1 sukkerbrød:2 eggeplommer125 g melis3 eggehviter2 ss sukker100 g hvetemelPisk eggeplommene med 3...

Osso Bucco

Dette er en fantastisk rett. Surret kalveknoke i en fantastisk god tomatsaus. Dette kan ikke gå feil. Til denne retten serverer man Gremolata som er en krydderblanding av frisk persille, sitron og ...

Asiatiske grønnsaker

Denne grønnsaksblandinger er veldig god og rask å lage. Jeg skulle lage laks med teriakisaus og ville gjerne ha noen krispy grønnsaker til. Ris eller nudler behøves ikke her. Tilbehør til 4 person...

Ovnsbakt tomatsaus

Ovnsbakte tomater til pasta, nammmm. Dette er vel en av de letteste pastasausene som finnes. Og så godt. Det er ganske sunt også. Nok til pastasaus for 4 personer:6 store tomater30 små tomater, gje...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits