april 2012

Herlig forfriskende

Her kommer et lite hverdagstips. Veldig enkelt og frisk og godt. Vi drikker for det meste vann til middagene i ukedagene, og noe ganger kan jo det blir litt kjedelig. Derfor piffer jeg vannet opp m...

Salat Nicoise

Det er en stund siden siste innlegg og det skyldes en skuleroperasjon som har tatt fra meg matlyst og mulighet til å gjøre noe på kjøkkenet i det hele tatt. Det har vært mange uker på sofaen med al...

Pasta med bakt tomatsaus

Kom hjem fra ferie og hadde ikke så mye å lage en god middag av. Men vi hadde en bolle med små, deilig cherrytomater. Disse hadde jeg i en ildfast form, blandet med hvitløk, rødløk, kapers, oliveno...

Bruscetta med fiken og parmaskinke

En forrett som smaker himmelsk. Og den er superenkel å lage. Her kan man lage så mange man ønsker.Man ta et godt stykke brød, gjerne landbrød, og pensler det inn med en olivenolje som er blandet me...

Rekesalat med avokado og agurk

Dette er en deilig forrett som ikke metter for mye. Den er frisk og god, og ser veldig flott ut. Og så smaker den, selvfølgelig, kjempegodt. Og det som topper det hele er en parmsankjeks. Forrett ...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits