april 2013

Asparges med Philadelphiasmr

Dette er en eilig forrett eller tilbehr til grillet mat. Det er s utrolig enkelt, og himmelsk p smak.P lrdag var vi innom Maschmanns mathallp Skyen i Oslo, og der hadde de rets asparges, gr...

Potetsalat med kapers

Jeg laget en deilig potetsalat her om dagen. Jeg hadde kjpt noen nydelige sm runde poteter (12 stk)som jeg kokte i lettsaltet vann. Jeg delte potetene i fire, og blandet dem inn i en god dressing...

Tapas

Min kjre 14-ring hadde lenge snakket om at hun s gjerne skulle hatt noe tapas en dag. S jeg bestemte meg for lage noe godt en lrdags kveld. Da dagen kom skjedde det s mye s jeg fikk ikke f...

Philadelphiasmr

I psken var vi p en helt herlig restaurant i Stockholm, Nybrogatan 38. Der hadde de et smr som var helt fantastisk. Jeg spurte hva de hadde gjort med det og svaret var at de bare hadde psiket de...

Lasagne

Lasagne er noe av det aller beste jeg vet. Og jg syntes denne oppskriften er veldig god. Noen ganger bare m jeg ha dette og da er det greit at jeg som regel har ingrediensene i hus. Til 4 per...

Rimmis p Side2.no

Fikk en veldig hyggelig foresprsel for et par uker siden om bli intervjuet av Side.no om min matblogg. Journalisten skulle skrive om italiensk mat og hadde kommet over min blogg. N er jo jeg ve...

Kylling i appelsinsaus

Denne oppskriften lrte jeg av moren til min kjre nabo. Jeg kom innom en dag hun hadde laget en stor gryte av denne retten. Det var utrolig deilig, og bde voksne og barn elsket denne retten. Jeg ...

Gratinerte blskjell

Jge komover ferske blskjell i dag som s utrolig gode ut. Da var maten i boks. Jeg ville gratinere dem med hvitlk og persille. Jeg syntes det er utrolig godt. Og jeg hadde godt brd hjemme som ku...

Bolognese med kalv

Dette en en bolognesesaus som er utrolig lik den jeg fr servert p min favorittrestaurant i Diano Marina om sommeren. Jeg ble helt hensatt til sommerflelsen da jeg fikk til denne. Trikset til den...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits