april 2013

Asparges med Philadelphiasmør

Dette er en eilig forrett eller tilbehør til grillet mat. Det er så utrolig enkelt, og himmelsk på smak.På lørdag var vi innom Maschmanns mathallpå Skøyen i Oslo, og der hadde de årets asparges, gr...

Potetsalat med kapers

Jeg laget en deilig potetsalat her om dagen. Jeg hadde kjøpt noen nydelige små runde poteter (12 stk)som jeg kokte i lettsaltet vann. Jeg delte potetene i fire, og blandet dem inn i en god dressing...

Tapas

Min kjære 14-åring hadde lenge snakket om at hun så gjerne skulle hatt noe tapas en dag. Så jeg bestemte meg for å lage noe godt en lørdags kveld. Da dagen kom skjedde det så mye så jeg fikk ikke f...

Philadelphiasmør

I påsken var vi på en helt herlig restaurant i Stockholm, Nybrogatan 38. Der hadde de et smør som var helt fantastisk. Jeg spurte hva de hadde gjort med det og svaret var at de bare hadde psiket de...

Lasagne

Lasagne er noe av det aller beste jeg vet. Og jg syntes denne oppskriften er veldig god. Noen ganger bare mååååå jeg ha dette og da er det greit at jeg som regel har ingrediensene i hus. Til 4 per...

Rimmis på Side2.no

Fikk en veldig hyggelig forespørsel for et par uker siden om å bli intervjuet av Side.no om min matblogg. Journalisten skulle skrive om italiensk mat og hadde kommet over min blogg. Nå er jo jeg ve...

Kylling i appelsinsaus

Denne oppskriften lærte jeg av moren til min kjære nabo. Jeg kom innom en dag hun hadde laget en stor gryte av denne retten. Det var utrolig deilig, og både voksne og barn elsket denne retten. Jeg ...

Gratinerte blåskjell

Jge komover ferske blåskjell i dag som så utrolig gode ut. Da var maten i boks. Jeg ville gratinere dem med hvitløk og persille. Jeg syntes det er utrolig godt. Og jeg hadde godt brød hjemme som ku...

Bolognese med kalv

Dette en en bolognesesaus som er utrolig lik den jeg får servert på min favorittrestaurant i Diano Marina om sommeren. Jeg ble helt hensatt til sommerfølelsen da jeg fikk til denne. Trikset til den...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits