april 2014

Blinis med ørretrogn

Dette er en deilig forrett. Denne ble en vinner hos oss i helgen. Og jeg laget så mange at jeg fikk en del igjen til dagen etter. Like gode da også. Hadde det til frokost og da hadde jeg noen med P...

Ovnsbakt kylling og grønnsaker

Jeg er en stor tilhenger av veldig god, men enkel å lage mat. Og her har vi noe som bare en superenkelt, og hemmeligheten bak smaken er at det står lenge i ovnen. Smakene blir til under veis. Til ...

Auberginelasagne

Det er så mange måter å lage lasagne på, og dette er en av de bedre. Jeg har smakt mange gode varianter i Italia og jeg blir veldig inspirert til å prøve ut nye varianter. Jeg har jo andre oppskrif...

Vegetarsmørbrød

Her er det et godt alternativ til de som er vegetarianere. Hos oss går det mye i vegetarmat. Ikke fordi vi unngår kjøtt, men fordi vi liker det veldig godt. Dette smørbrødet er likt som mitt kyllin...

Kyllingsmørbrød

Dette er et godt alternativ til en god middag selv om man har litt dårlig tid. Det smaker godt, masse næring og det er raskt å lage. Veldig godt. Jeg kunne godt spist 2 stykker, men det gikk greit ...

Butterdeigpai med chevre og grønnsaker

Dette er en enkel og god vegetarrett. Man kan lage porsjon stykker eller lage en større pai, slik jeg gjorde. Uansett så er dette veldig godt, og dagen etter smaker den også godt kald. Det overrask...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits