mai 2017

Asparges med sesammajones

Dette er en veldig enkel, og utrolig god asparges rett. Det er aller best med hvit asparges og nå får man dem ferske. Det finnes vel nesten ikke noe bedre. Til 4 personer: Sesammajones: 2 spises...

Sommersalater

Nå er sommeren her og jeg legger ut noen tidligere oppskrifter som jeg gjerne vil dele. I dag skal jeg selv lage grillspyd og tenker å ha noen av disse salatene som tilbehør. Salat med melon og Ha...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits