juni 2011

Sommerferie

Nåkommer det ikke så mye fra meg på en stund. Sommeren er her, og da skal jeg kose meg i Italia. Der skal jeg ta masse bilder, og samle på gode oppskrifter, som jeg kommer til å dele når jeg kommer...

Blåskjell med kokos og rødcurry saus

Min gode venn, og kollega, Kari lager så utrolig mye god mat. Når man skal i middag til henne er man garantert god mat. En av hennes spesialiteter er blåskjell i rød curry og kokos saus. Det er bar...

Kalv kebab

Her om dagen kom jeg over kjøttdeig fra gjøkalv. Det er jo ikke hverdagskost så det måtte jeg bare kjøpe. Jeg bestemte meg med en gang for at dette skulle jeg grille som kebab (på grillspyd). Jg ka...

Pai med kesamdressing

Jeg gir meg ikke helt med å eksperimentere med pai. Det er jo utrolig lettvint og veldig godt. Og man kan jo bare ta det man har i kjøleskapet og lage en deilig pai. Det eneste jeg alltid har er co...

Etter trening

Nå er det ikke lenge til ferie og beakini. Jeg har ligget i hardtrening de siste ukene og nå er det karbovennlig mat, nøtter og frukt, og masse trening. Er i kjempeform, men kiloene er der fortsatt...

Fiskegryte med rød curry

Fikk så inmari lyst på noe med asiatisk smak i dag. Og i fryseren hadde jeglaks (SALMA) og torskeloin. Det var duket for en skikkelig god middag. Jeg har det meste som skal til for å lage engod asi...

Ishavsrøye saltimbocca

Saltimbocca lages vanligvis med kalvefilet, noen ganger med kyllingfilet. Men det korrekte er med kalv. Men hvorfor alltid følge boka. Jeg tenkte at ishavsrøye måtte passe kjempegodt sammen med par...

Ovnsbakte grønnsaker

Denne retten kan spises som en hovedrett eller som tilbehør til kjøtt eller fisk. Det er kjempegodt og det lager seg nesten helt selv. Man kan bruke alle slags grønnsaker, men jeg syntes al...

Byggotto

Byggotto er en variant av risotto, bare laget med byggryn istedetfor ris. Dette er jo mye sunnere, og det smaker faktisk veldig bra. Jeg ble overrasket og fra nå av skal jeg forsøke flere varianter...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits