juni 2013

Crananchan (nesten tilslørte bondepiker)

En nydelig dessert, som er lett å lage, fin å se på og nydelig på smak.Til 6 personer:8ss store havregryn2 1/2 dl kremfløte3sp flytende honning1 ss whisky (kan sløyfes)1 kurv jordbæ2 kurver bringeb...

Rullet kyllingfilet med parmaskinke

Nå er jeg inne i en italiensk periode, og da er det bare å tenke gode råvarer, og enkle ingredienser. Det er noe av det jeg liker aller best med italiensk mat. Det er råvarene som er i sentrum. Den...

Frokost til inspirasjon

Her om dagen laget jeg en frokost familien ble utrolig fornøyd med. Det krever litt tid, men det var fantastisk godt. Det er bare å bruke fantasien, man lager frokosten av det man har tigjengelig. ...

Spagetti med scampi og tomat

Nå er det lenge siden jeg har lagt ut noen oppskrifter, men tiden flyr og plutselig så er det snart sommerferie. Jeg gleder meg villt og hemningsløst til å dra til Italia, igjen. Vel, tilbake til ...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits