juni 2013

Crananchan (nesten tilslrte bondepiker)

En nydelig dessert, som er lett lage, fin se p og nydelig p smak.Til 6 personer:8ss store havregryn2 1/2 dl kremflte3sp flytende honning1 ss whisky (kan slyfes)1 kurv jordb2 kurver bringeb...

Rullet kyllingfilet med parmaskinke

N er jeg inne i en italiensk periode, og da er det bare tenke gode rvarer, og enkle ingredienser. Det er noe av det jeg liker aller best med italiensk mat. Det er rvarene som er i sentrum. Den...

Frokost til inspirasjon

Her om dagen laget jeg en frokost familien ble utrolig fornyd med. Det krever litt tid, men det var fantastisk godt. Det er bare bruke fantasien, man lager frokosten av det man har tigjengelig. ...

Spagetti med scampi og tomat

N er det lenge siden jeg har lagt ut noen oppskrifter, men tiden flyr og plutselig s er det snart sommerferie. Jeg gleder meg villt og hemningslst til dra til Italia, igjen. Vel, tilbake til ...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits