juli 2012

Artiskokk med posjert egg

Når jeg er i det "posjerte egg-hjørnet" skal jeg dele en fantastisk oppskrift med dere. Denne fikk jeg på en utrolig hyggelig bistro i Paris, Victor, som ligger i 16arr. Denne forretten er noe av ...

Sommersalat med posjert egg

Tilbake fra en lang sommerferie. Litt tykker rundt livet, og litt slankere lommebok, det er konklusjonen på denne sommeren. Men du så deilig. Italia, sol, sommer, god mat og vin. Hva mer kan man øn...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits