september 2011

Biffgryte

Nå sitter jeg her. Skikkelig god og mett etter en nydelig middag. Jeg hadde igjen en del indrefilet fra helgen som jeg måtte bruke opp. Nå er ikke jeg så inmari glad i biff, og hadde mer lyst på en...

Kyllingrullade med parmesanstuffing

Har man kyllingfilet i huset er mulighetene mange for å lage en god middag. Jeg har alltid kylling i fryseren, men denne lørdagen vill jeg ha en ekstra god kylling så jeg kjøpte Stangekyllingbryst....

Como by i Nord-Italia

Como by er et av de deiligste stedene jeg vet om. Jeg kom dit første gang for 14 år siden og har vært der minst 10 ganger etter det. Og jeg blir ALDRI lei. Det er noe med byen som tar meg. Det er v...

Gele til paté

Et deilig tilbehør til paté er en hvitvinsgele. Dette er noe av det beste jeg kan få til forrett og hvis man kjøper en god pate og en cumberlainsaus så har man verdens enkleste forrett. Geleen er m...

Kalv og sopp cannelloni

Blandt mine favorittpastaretter er lasagne og cannelloni høyt oppe. Begge tilbyr så mange varianter at du aldri kan bli lei av å lage dem. Jeg hadde lyst til å prøve en ny variant da jge fant kalv ...

Fyllt pitabrød

Noen ganger må middagen gjøres enkel og rask. Men jeg vil jo så gjerne at det skal smake godt, og gjerne være litt sunn. I dag kom vi alle hjem på ulike tidspunkter, og det var basket, venner og fo...

Lammefrikassé

Nå har høsten kommet og da er det på tide med litt mer robust mat. På lørdag hadde vi gode venner på ostefondue, og på søndag laget jeg lammefrikassé. En vellykket helg i matveien, i tillegg til hy...

Fylt avokado

En deilig forrett. Avokado med rommedressing og lakserogn. Nam-nam. Jeg elsker lakserogn.Denne gangen hadde jeg ikke planlagt noen forrett, men jeg har alltid noe godt i kjøleskapet, så det var ikk...

Sukkerglasserte tomater

Dette er nydelig tilbehør til fisk, kjøtt, kylling, ja hva man måtte ønske. Det er godt som pastasaus, og som en egen liten rett med brød. Denne gangen hadde jeg det sammen med kyllingbryst fyllt m...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits