september 2011

Biffgryte

N sitter jeg her. Skikkelig god og mett etter en nydelig middag. Jeg hadde igjen en del indrefilet fra helgen som jeg mtte bruke opp. N er ikke jeg s inmari glad i biff, og hadde mer lyst p en...

Kyllingrullade med parmesanstuffing

Har man kyllingfilet i huset er mulighetene mange for lage en god middag. Jeg har alltid kylling i fryseren, men denne lrdagen vill jeg ha en ekstra god kylling s jeg kjpte Stangekyllingbryst....

Como by i Nord-Italia

Como by er et av de deiligste stedene jeg vet om. Jeg kom dit frste gang for 14 r siden og har vrt der minst 10 ganger etter det. Og jeg blir ALDRI lei. Det er noe med byen som tar meg. Det er v...

Gele til pat

Et deilig tilbehr til pat er en hvitvinsgele. Dette er noe av det beste jeg kan f til forrett og hvis man kjper en god pate og en cumberlainsaus s har man verdens enkleste forrett. Geleen er m...

Kalv og sopp cannelloni

Blandt mine favorittpastaretter er lasagne og cannelloni hyt oppe. Begge tilbyr s mange varianter at du aldri kan bli lei av lage dem. Jeg hadde lyst til prve en ny variant da jge fant kalv ...

Fyllt pitabrd

Noen ganger m middagen gjres enkel og rask. Men jeg vil jo s gjerne at det skal smake godt, og gjerne vre litt sunn. I dag kom vi alle hjem p ulike tidspunkter, og det var basket, venner og fo...

Lammefrikass

N har hsten kommet og da er det p tide med litt mer robust mat. P lrdag hadde vi gode venner p ostefondue, og p sndag laget jeg lammefrikass. En vellykket helg i matveien, i tillegg til hy...

Fylt avokado

En deilig forrett. Avokado med rommedressing og lakserogn. Nam-nam. Jeg elsker lakserogn.Denne gangen hadde jeg ikke planlagt noen forrett, men jeg har alltid noe godt i kjleskapet, s det var ikk...

Sukkerglasserte tomater

Dette er nydelig tilbehr til fisk, kjtt, kylling, ja hva man mtte nske. Det er godt som pastasaus, og som en egen liten rett med brd. Denne gangen hadde jeg det sammen med kyllingbryst fyllt m...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits