september 2012

Rekecoctail

Dette er en skikkelig "retro" forrett, men du så godt. Det bringer tilbake minner fra barndommen. Da var dette den beste forretten jeg kunne få. Jeg tok gjerne dette til forrett, hovedrett og desse...

Mini-Quicher

Dette er perfekt snacks til selskap, ser imponerende ut og samker kjempegodt. Hos oss blir det også tatt med en av disse i matboksen hvis muligheten byr seg.De er lette å lage og man bruker butterd...

Vårruller

Disse vårrullene er fantastisk gode. De er også litt sunnere enn de man fritterer. Disse steker man i ovnen, og da slipper man all oljen. De kan også fryses ned og varmes opp med grilleelement (de ...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits