september 2013

Paris restaurant tips

Det er mange som spr meg om restaurant tips i Paris. N har jeg vrt der hvert r de siste 17 rene s jeg begynner f ganske peilig p byen. Den er jo bare helt fantastisk. Jeg har skrevet om b...

Rdbetsalat med Chevre og urter

Dette er en sikker vinner. Fantastisk godt og supersunt (kanskje minus osten). Bak hel rdbet i ovnen en times tid. Avkjl. Fjern s skallet og del rdbeten i skiver. Legg over sm biter av Chevre...

Grillet ytrefilet med soja, lime, spisskummin og grnne linser

Dette er en fantastisk god rett som ogs er supersunn. Denne br prves. Til 6 personer:600-800kg ytrefiletSaft fra 1 1/2 lime1/2 dl soyasaus1 ts malt spisskummin2 sp Olivenolje2 ts finhakket rd ...

Lefseruller med elgplse, kremost og blbr

Disse lefserullene gr ned p hykant. Perfekt p en buffet eller som snacks. De er enkle lage og smaker utrolig godt. De holder seg i kjleskapet i minst en dag, s de kan lages i god tid fr se...

Tortano med mozerella og parmaskinke

Tortano er et nydelig italiensk brd som er perfekt til buffeer, til supper, til pasta, ja hva man mtte nske. Brdet er supergodt, og som all annen gjrbakst, best nr det er nybakt. Det er lett ...

Grillet kyllingsalat

Dette er en knalldeilig kyllingsalat som ble til da jeg grillet kjyllingbrystene litt for mye til at de kunne kalles saftige. S da tenkte jeg at en salat ville gjre kyllingen litt saftigere, og j...

Sushi in a bowl (Chirashizushi)

Chirashizushi er sushiris servert i en bolle med oppklippet tang. Det er mange varianter og man kan toppe det med hva man har tilgjengelig. Selv topper jeg det med Salma, syltet ingefr, avocado, s...

Rundstykke

Disse rundstykkene er veldig gode. Jeg pleier variere formen og da kan det jo se veldig bra ut. Til 18 rundstykker: 1 kg siktet speltmel 1 pose trrgjr 1eggeplomme 25 g smr 1 sp honning 1-2 ts...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits