oktober 2011

Italiensk lammegryte

Jeg har vært i det asiatisk hjørnet et par uker nå, men jeg er tilbake til Italia igjen denne helgen. Nå som det begynner å bli mørkere ute og man får mer lyst på litt kraftig mat så passer denne r...

Blinis med lodderogn

Blinis, små pannekaker, sammen med rogn er bare utrolig godt. Det er mulig det ikke er av de sunneste alternativene, men da kan man regulere med mengden man spiser. Det er det nye hos meg og jeg ha...

Asiatisk oksegryte med nudler

Nå er jeg inne i en "asiatisk periode". Det er jo så inmari godt med smaken av Thai-korianer. Så mens jeg har alle ingrediene jeg kjøpte i Sandvika forrige uke så benytter jeg sjansen til å lage li...

Asiatisk salat

Denne uken har jeg funnet mitt nye "mat-paradis" i Oslo området. Jeg har tidligere skrevet om TT supermarked i Torggata, og det er en butikk med masse deilige asiatiske varer, også ferskvarer. Nå h...

Paris høsten 2011

De som har fulgt med på bloggen min har sikkert fått med seg at jeg ELSKER Paris, se lykkelig i Paris. Nå var vi der igjen, i høstferien. Det var like deilig som alltid. Vi koste oss i 5 hele dager...

Åpen lasagna versjon 3

Jg har laget to versjoner av åpen lasagna tidligere og de er ganske like som denne jeg har laget her. Men det som er så genialt med denne retten er at man kan bruke det man ønsker fra gang til gang...

Grove horn med sesamfrø

Hjemmebakst er noe av det beste som finnes. Særlig helt ferskt. Disse hornene var skikkelig gode, og jeg spiste et par helt ferske med appelsinmarmelade, og en kopp te. Det var bare utrolig godt.Di...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits