oktober 2012

Bagels

Sndag er ofte bakedag her i huset. Jeg lager nok rundstykker, brd eller bagels til neste uke. Det som ikke blir spist opp p sndag, for fersk bakst er jo bare utrolig godt, blir frosset. Da er d...

Torsk med kantarell og eplesky

Denne helgen ble det nok en suksess med torskeloin. Strm torskeloin er helt fantastisk god. Denne gangen stekte jeg kantareller som tilbehr. Det passer utrolig godt sammen med torsk. Sausen var e...

Torskefilet med ertesuppe

Da jeg laget denne retten sa jeg til mannen min at i dag skal du f restaurantmat av hy klasse. Og det hadde jeg rett i. Denne retten ernoe av det beste jeg har laget noen gang. Og ikke minst, noe...

Kyllingfilet med Marsalasaus

Denne kyllingretten er en rustikk italiensk rett. Den smaker himmelsk, og kyllingen blir vanvittig mr og god. Til kyllingen servertejeg brokkoli ogpolentaskiver (lager polenta som anvist p pakken...

Kamskjellforrett

Dette m vre en av de enkleste forrettene som finnes. Kamskjellene serverves r sammen med limeskall, limesaft og salt. Superdeilig. Til to personer:2 kamskjell til hver personSaften av 1/2 limeL...

Tagliatelle med kyllingsaus

De som har fulgt min blogg har sikkert ftt med seg at jeg liker kapers litt mer enn gjennomsnittet. Jeg syntes kapers gir en spennende smak og spesielt til kylling eller torsk. Denne gangen laget ...

Laksetartar og laksekaker

Denne laksetartaren er skikkelig god. Og jeg gjorde noe som var veldig spennende da jeg hadde litt til overs. Jeg blandet inn litt egg, og laget laksekaker. Dette serverte jeg sammen med laksetarta...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits