oktober 2013

Affogato (italiensk is- og kaffedessert)

Affogato er en dessert som betyr " is som er druknet i kaffe". Denne er lett å lage og smaker kjempegodt. 4-6 porsjoner:1 spiseskje god pulverkaffe3 sp brunt sukker, eller Kokossukker4-6 mørdeigsk...

Potetgrateng

Denne potetgratengen er helt fantastisk. Smakene er så samstemte og den er så god at den kan spises alene med en grønn salat. Jeg hadde denne sammen med Sennepskylling. Nammmmmm. Til 4-6 porsjoner...

Sennepskylling

Denne helgen ville jeg gjerne lage noe jeg ikke hadde laget før. Jeg har kjøpt en kokebok som er skikkelig bra, "Jamie på 30 minutter". Den har, sålangt, ikke skuffet. Så denne kvelden ble det Senn...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits