november 2011

Svinefilet med pistasjfyll

Jeg hadde en svinefilet i fryseren og mtte tenke litt kreativt nr jeg skulle tilberede den. Vanligvis syntes jeg svinefilet kan bli litt kjedelig, men hvis man fyller den, og krydrer riktig s bl...

Smrbrd skinke og brie

En gang i bland orker jeg ikke lage full middag, men jeg har jo allikevel lyst p noe godt. Da er dette smrbrdet helt perfekt. Og det beste med dette er at jeg bruker det jeg har i kjleskapet....

Omelett med reker

Omelett er s enkelt lage, og man kan fylle den med det man mtte ha tilgjengelig. Denne gangen hadde jeg reker fra dagen fr, og da tenkte jeg at de kunne gjre nytten som fyll. Omeletten ble ba...

Potet- og squash kake

Potet- og squash kake er et utrolig godt tilbehr til det meste, kjtt, kylling, fisk. Denne gangen hadde jeg det som tilbehr til breiflabb, og det passet kjempegodt. Det er lett lage og vil imp...

Parmesanskl med melonsalat

Jeg har en god kollega som er minst like matinteressert som meg, og noen ganger kommer hun med noen knalltips. Denne gangen var det en forrrett som jeg syntes hrtes helt fantastisk ut., s jeg mt...

Trket frukt

Et godt alternativ til snop og usunn snacks er trket frukt. N fr man s utrolig mye godt, og velger man de riktige fruktene s er det ikke s mange kalorier pr. 100g. Man spiser ikke s mye av g...

Supersnacks

Jeg prver s godt jeg kan endre litt p kostholdet. Det vil ikke si at det er skikkelig slanking, men heller spise litt mindre til hvert mltid, og unng sukker s godt jeg kan. Vin og kos i hel...

Fruktsalat

Her er et forslag p en deilig, og sunn dessert. For noen dager siden fikk jeg s utrolig lyst p noe stt etter middagen og siden jeg tenker litt kalorier om dagen s har jeg ikke sjokolade eller ...

Gulrotkake

Jeg vari barnedp i helgen og hadde med meg en gurotkake. Eldstemann hos meg elsker denne kaken s da mtte jeg selvflgelig bake den. Og den er kjempegod, saftig og mye smak. Enkel lage er den o...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits