november 2011

Svinefilet med pistasjfyll

Jeg hadde en svinefilet i fryseren og måtte tenke litt kreativt når jeg skulle tilberede den. Vanligvis syntes jeg svinefilet kan bli litt kjedelig, men hvis man fyller den, og krydrer riktig så bl...

Smørbrød skinke og brie

En gang i bland orker jeg ikke å lage full middag, men jeg har jo allikevel lyst på noe godt. Da er dette smørbrødet helt perfekt. Og det beste med dette er at jeg bruker det jeg har i kjøleskapet....

Omelett med reker

Omelett er så enkelt å lage, og man kan fylle den med det man måtte ha tilgjengelig. Denne gangen hadde jeg reker fra dagen før, og da tenkte jeg at de kunne gjøre nytten som fyll. Omeletten ble ba...

Potet- og squash kake

Potet- og squash kake er et utrolig godt tilbehør til det meste, kjøtt, kylling, fisk. Denne gangen hadde jeg det som tilbehør til breiflabb, og det passet kjempegodt. Det er lett å lage og vil imp...

Parmesanskål med melonsalat

Jeg har en god kollega som er minst like matinteressert som meg, og noen ganger kommer hun med noen knalltips. Denne gangen var det en forrrett som jeg syntes hørtes helt fantastisk ut., så jeg måt...

Tørket frukt

Et godt alternativ til snop og usunn snacks er tørket frukt. Nå får man så utrolig mye godt, og velger man de riktige fruktene så er det ikke så mange kalorier pr. 100g. Man spiser ikke så mye av g...

Supersnacks

Jeg prøver så godt jeg kan å endre litt på kostholdet. Det vil ikke si at det er skikkelig slanking, men heller spise litt mindre til hvert måltid, og unngå sukker så godt jeg kan. Vin og kos i hel...

Fruktsalat

Her er et forslag på en deilig, og sunn dessert. For noen dager siden fikk jeg så utrolig lyst på noe søtt etter middagen og siden jeg tenker litt kalorier om dagen så har jeg ikke sjokolade eller ...

Gulrotkake

Jeg vari barnedåp i helgen og hadde med meg en gurotkake. Eldstemann hos meg elsker denne kaken så da måtte jeg selvfølgelig bake den. Og den er kjempegod, saftig og mye smak. Enkel å lage er den o...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits