november 2012

Detox

Ja, da har jeg startet et nytt eksperiment. Denne gangen handler det om å IKKE spise. Himmel og hav. Jeg som er så glad i mat. Men jeg har lenge tenkt at dette er noe jeg har lyst til å prøve. Jeg ...

Ishavsrøye med smørsaus

Denne forretten er veldig god og enkel å lage. Den er spennende i smaken og fisken er så mør og fin at det kan nesten ikke bli bedre. Når jeg ser ishavsrøyefileter i butikken så må jeg bare kjøpe d...

Kveitefilet med jordskokksuuppe

Jeg fortsetter mine eksperiementer med kombinasjonen fiskefilet og suppe. Det er bare utrolig godt. Denne gangen ville jeg lage noe som metter, smaker godt og er litt raffinert. Det greide jeg. Ti...

Polentabrød

I dag har jeg hatt nok et eksperiment med brødbaking og resultatet ble veldig bra. For noen uker kjøpte jeg et maisbrød som var utrolig godt og nå skulle jeg lage det hjemme. Det funka. Trikset med...

Kyllingwok

Jeg startet lørdagen med å trene med datteren min, og så dro vi innom Ege Frukt & Grønt i Thomas Hefteyesgate (Oslo). Der gikk vi helt bananas og handles masse godt. Thea fikk velge frukt og bær, m...

Torsk med rekesuppe

Igjen en torskerett sammen med suppe. Det er virkelig godt, og det ser så flott ut når man serverer. Det er fint å ha en stor suppeskål til denne retten.Jeg steker torskeloin slik jeg har beskrevet...

Gulasjsuppe

Inspirert av min kjære datter, Thea, så ble det gulasjsuppe til middag forleden. Hun hadde hatt dette på heimkunnskapen, og da fikk jeg så lyst til å lage det hjemme. Og det ble skikkelig godt. Tri...

Surdeigsbrød

Nå går jeg inn i en periode hvor jeg skal eksperimentere med brød. Etter å ha fått dreisen på bagels så går jeg videre til surdeigsbrød. Jeg er så heldig å ha to mannlige kolleger som er skikkelig ...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits