november 2012

Detox

Ja, da har jeg startet et nytt eksperiment. Denne gangen handler det om IKKE spise. Himmel og hav. Jeg som er s glad i mat. Men jeg har lenge tenkt at dette er noe jeg har lyst til prve. Jeg ...

Ishavsrye med smrsaus

Denne forretten er veldig god og enkel lage. Den er spennende i smaken og fisken er s mr og fin at det kan nesten ikke bli bedre. Nr jeg ser ishavsryefileter i butikken s m jeg bare kjpe d...

Kveitefilet med jordskokksuuppe

Jeg fortsetter mine eksperiementer med kombinasjonen fiskefilet og suppe. Det er bare utrolig godt. Denne gangen ville jeg lage noe som metter, smaker godt og er litt raffinert. Det greide jeg. Ti...

Polentabrd

I dag har jeg hatt nok et eksperiment med brdbaking og resultatet ble veldig bra. For noen uker kjpte jeg et maisbrd som var utrolig godt og n skulle jeg lage det hjemme. Det funka. Trikset med...

Kyllingwok

Jeg startet lrdagen med trene med datteren min, og s dro vi innom Ege Frukt & Grnt i Thomas Hefteyesgate (Oslo). Der gikk vi helt bananas og handles masse godt. Thea fikk velge frukt og br, m...

Torsk med rekesuppe

Igjen en torskerett sammen med suppe. Det er virkelig godt, og det ser s flott ut nr man serverer. Det er fint ha en stor suppeskl til denne retten.Jeg steker torskeloin slik jeg har beskrevet...

Gulasjsuppe

Inspirert av min kjre datter, Thea, s ble det gulasjsuppe til middag forleden. Hun hadde hatt dette p heimkunnskapen, og da fikk jeg s lyst til lage det hjemme. Og det ble skikkelig godt. Tri...

Surdeigsbrd

N gr jeg inn i en periode hvor jeg skal eksperimentere med brd. Etter ha ftt dreisen p bagels s gr jeg videre til surdeigsbrd. Jeg er s heldig ha to mannlige kolleger som er skikkelig ...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits