november 2013

Jamies løksuppe med salvie og cheddar

Denne løksuppen er skikkelig god. Den har en litt smak av sennep og worchestersauce. Det er spennende smaker. For at suppen skalbli skikkeliggod er det viktig at den får koke lenge, minst en time. ...

Fiskepinner med coleslaw

Dette er en veldig god måte å få barn til å spise fisk på. Og den er veldig god for oss voksne også. Og dette er jo mye sunnere enn kjøpe-fiskepinner. Til 4 personer:600 g torskefilet2 egg2 dl brø...

Kyllingkjøttboller med parmesan

Dette er en supergod og veldig sunn middag. Man kan kanskje kalle det en suppe med kjøttboller, men jeg velger å kalle det kjøttboller med litt kraft. Til 4 personer:2 pk kyllingkjøttdeigRapsolje ...

Biff med urtedressing

Dette er en supergod måte å lage ytretilet på. Jeg er på jakt etter nye smaker og ispirasjon, og dette finner jeg mye av hos Jamie Oliver. Fantastiske oppskrifter. Denne gangen vill jeg prøve en o...

Spagetti med brokkoli, chili og parmesan

En deilig italiensk pastarett. Tenkte på de gode lunsjene vi har i Italia da jeg spiste denne retten. Kokken på Bagni Kursal i Diano Marina var helt fantastisk denne sommeren. Gleder meg allerede u...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits