november 2015

Gresskar og kikertcurry

Den 1. november var det den internasjonal vegan-dagen og den måtte jo feires. Nå da laget jeg en vegansk curry. Min ene datter jublet for hun er veganer. Resten av familien syntes også dette var kj...

Pasta alla puttanesca

Denne helgen laget jeg en fantastisk god pastarett, Spaghetti alla puttanesca. Spaghetti alla puttanesca betyr noe sånt som «horens spaghetti» og ble oppfunnet på 20-tallet i den sør-italieneske re...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits