desember 2009

Godt nyttr

nsker alle et riktig godt nytt r. Skal n pynte meg og maten er nesten klar. Tror det blir knallgodt. I morgen blir det en rolig dag p sofaen. Hper det er skikkelig kaldt snn at jeg ikke fr d...

Lasagna

Er litt lei av julemat, og fikk s inmari lyst p noe godt med kraftig smak. Da er det ofte lasagna som detter ned i hodet mitt. Jeg lager den (selvflgelig) fra bunnen av og den bestr av en bolog...

Sommerminner

Her er noen deilige minner fra siste ferie i Italia. Flte for kjenne litt p hvordan det var da det var deilig og varmt i sommer. Ikke det at jeg misliker vinteren, men det er s utrolig deilig o...

Pasjonsfruktmousse

Har begynt planleggingen til nyttrsaften. Jeg skal lage en dessert jeg aldri har prvd fr, kanskje ikke s lurt p nyttrsaften, men jeg regner med at det gr greit. Fant denne oppskriften p net...

Csar salat

Datteren min mente at jeg burde dele oppskriften min p Csar salat. Det kommer nok til nytte i andre familier jeg kjenner. Denne er superenkel og skikkelig god. Det er ikke alltid jeg lager alt fr...

Deilig tilbehr til kjttfondue

Her er en deilig salat som passer utrolig bra til kjttfondue. Denne er p oppfordring.Finnhakk flgende grnnsaker, da mener jeg finhakk- rd paprika- rd chili- hvitlk- slangeagurk- avokado- rd...

Ostefondue

Her er oppskriften p sveitsisk ostefondue slik jeg har lrt lage den. Den er veldig god og enkel lage. Oppskriften fikk min mor i Sveits for mange r siden, og alle i min familie elsker denne....

Vinreise

Et godt tips til bra lesestoff er boken Piemonte av Klaus Hagerup. Skulle gjerne ha vrt med p den turen. Hyggelig lesing og noen deilig oppskrifter. Italia og Piemonte er og blir favoritten.Utsik...

DimSum

Noe av det beste jeg vet er DimSum. Deilig n som et avbrekk fra julematen. Den beste fr du i Torggata (Oslo)p Taste of China. Masse gode sm dumplings som er steamet ellerfritert. Barna velger a...

Meny nyttrsaften

Her kommer jeg til skrive MYE om mat. Mat er min strste hobby og jeg grenser vel til vre en "matfreak". Til stor glede for min mann og barn, og ogs noen venner. Flere av demsender ...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits