desember 2009

Godt nyttår

Ønsker alle et riktig godt nytt år. Skal nå pynte meg og maten er nesten klar. Tror det blir knallgodt. I morgen blir det en rolig dag på sofaen. Håper det er skikkelig kaldt sånn at jeg ikke får d...

Lasagna

Er litt lei av julemat, og fikk så inmari lyst på noe godt med kraftig smak. Da er det ofte lasagna som detter ned i hodet mitt. Jeg lager den (selvfølgelig) fra bunnen av og den består av en bolog...

Sommerminner

Her er noen deilige minner fra siste ferie i Italia. Følte for åkjenne litt på hvordan det var da det var deilig og varmt i sommer. Ikke det at jeg misliker vinteren, men det er så utrolig deilig o...

Pasjonsfruktmousse

Har begynt planleggingen til nyttårsaften. Jeg skal lage en dessert jeg aldri har prøvd før, kanskje ikke så lurt på nyttårsaften, men jeg regner med at det går greit. Fant denne oppskriften på net...

Cæsar salat

Datteren min mente at jeg burde dele oppskriften min på Cæsar salat. Det kommer nok til nytte i andre familier jeg kjenner. Denne er superenkel og skikkelig god. Det er ikke alltid jeg lager alt fr...

Deilig tilbehør til kjøttfondue

Her er en deilig salat som passer utrolig bra til kjøttfondue. Denne er på oppfordring.Finnhakk følgende grønnsaker, da mener jeg finhakk- rød paprika- rød chili- hvitløk- slangeagurk- avokado- rød...

Ostefondue

Her er oppskriften på sveitsisk ostefondue slik jeg har lært å lage den. Den er veldig god og enkel å lage. Oppskriften fikk min mor i Sveits for mange år siden, og alle i min familie elsker denne....

Vinreise

Et godt tips til bra lesestoff er boken Piemonte av Klaus Hagerup. Skulle gjerne ha vært med på den turen. Hyggelig lesing og noen deilig oppskrifter. Italia og Piemonte er og blir favoritten.Utsik...

DimSum

Noe av det beste jeg vet er DimSum. Deilig nå som et avbrekk fra julematen. Den beste får du i Torggata (Oslo)på Taste of China. Masse gode små dumplings som er steamet ellerfritert. Barna velger a...

Meny nyttårsaften

Her kommer jeg til å skrive MYE om mat. Mat er min største hobby og jeg grenser vel til å være en "matfreak". Til stor glede for min mann og barn, og også noen venner. Flere av demsender ...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits