desember 2011

Ribbe-wok

Vi har alltid ribbe til jul, det er tradisjon. Selv syntes jeg det er helt greit, men ikke min facoritt. Men dagen etter syntes jeg kald ribbe til frokost med lefse og sterk sennep er skikkelig god...

Kveite Ceviche

Inspirert av et nydelig måltid på Holmenkollen Park Hotell denne uken ville jg prøve meg på forretten her hjemme. Kveite Ceviche. Ceviche er en sjømatrett med opprinnelse i Sentral- og Sør-Amerika....

Torsk- og potetboller

Jeg må først si. Dette er noe av det beste jeg jeg har laget på lenge.Torsk- og potetbollersammen med bakt torskeloin. Som Henning sa da vi spiste dette, "dette er noe av det beste du har laget noe...

Smørbrød med lodderogn

Når jeg kommer hjem fra trening på kvelden har jeg ikke lyst på en varm middag. Men noe godt har jeg alltid lyst på. Denne gangen ble det et smørbrød med lodderogn, dressing, agurk og annet godt. M...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits