desember 2012

Ostesuffle

Jeg har aldri prøvd å lage ostesuffle før og gikk til verket med litt "skrekkblandet fryd". Hadde hørt at det var skikkelig vanskelig å få til en suffle som holdt seg oppe. Vel, jeg syntes dette va...

Festmeny

I år er jeg så heldig at jeg får en del avfamilien på besøk på nyttårsaften. Broder'n Arnemed kone Annette, svigerinne Ingridog niese Emilie, og så selvfølgelig min egen herlige gjeng, Henning, The...

Rigatoni med mandelsaus

Etter mye god mat i julen følte jeg nå for litt italiensk mat igjen. Jeg har fått en fanstastisk kokebok til jul, "Jamie på 30 minutter". Denne oppskriften er hentet derfra. Jeg tror jeg har lyst t...

Fiskepakke

Igjen, noe sunt og godt. Vi orker nesten ikke tanken på fet mat så da er jo det greit. Men i denne fiskepakken er det litt smør og det får vi tåle. Litt fett må man jo ha. Men det er usaltet smør. ...

Salmaforrett

Dette er en deilig, sunn og enkel forrett. Den gikk ned på høykant hjemme hos oss så det blir ikke lenge til neste gang. Og nå som vi er ferdige med Detox så går det i sunn mat om dagen. Har ikke l...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits