desember 2012

Ostesuffle

Jeg har aldri prvd lage ostesuffle fr og gikk til verket med litt "skrekkblandet fryd". Hadde hrt at det var skikkelig vanskelig f til en suffle som holdt seg oppe. Vel, jeg syntes dette va...

Festmeny

I r er jeg s heldig at jeg fr en del avfamilien p besk p nyttrsaften. Broder'n Arnemed kone Annette, svigerinne Ingridog niese Emilie, og s selvflgelig min egen herlige gjeng, Henning, The...

Rigatoni med mandelsaus

Etter mye god mat i julen flte jeg n for litt italiensk mat igjen. Jeg har ftt en fanstastisk kokebok til jul, "Jamie p 30 minutter". Denne oppskriften er hentet derfra. Jeg tror jeg har lyst t...

Fiskepakke

Igjen, noe sunt og godt. Vi orker nesten ikke tanken p fet mat s da er jo det greit. Men i denne fiskepakken er det litt smr og det fr vi tle. Litt fett m man jo ha. Men det er usaltet smr. ...

Salmaforrett

Dette er en deilig, sunn og enkel forrett. Den gikk ned p hykant hjemme hos oss s det blir ikke lenge til neste gang. Og n som vi er ferdige med Detox s gr det i sunn mat om dagen. Har ikke l...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits