Raw Food

Helsedrikk

Dette er en drikke som jeg fr ha helt for meg selv her hjemme. Men jeg syntes faktisk det er ganske godt og ettehvert blir man nesten "avhengig" av dette. Det fles sunt og gir masse energi. Her b...

Italiensk lammegryte

Jeg har vrt i det asiatisk hjrnet et par uker n, men jeg er tilbake til Italia igjen denne helgen. N som det begynner bli mrkere ute og man fr mer lyst p litt kraftig mat s passer denne r...

Omelett

Hver morgen i Italia laget jeg omelett til frokost. Eggene er jo s utrolig gode og man kan fylle med masse godt. Og en liten deilig frisk salat ved siden var en kick-start p dagen. Denne oppskrif...

Kyllingfilet med parmesan

Stange kyllingfilet m ve noe av det mreste kyllingkjttet jeg har smakt. Jeg vet jo at Stangekylling er godt, men denne gangen var det bare VELDIG godt. Mulig det var mten jeg laget det p. Kyl...

Raw Food "spagetti"

Dette er en skikkelig god rett som vil overraske. Det er kun r ingredienser og det er supersunt. Kroppen vil juble. Dette er absolutt noe man skal spise alene som et selvstendig mltid eller som e...

"Cashewnttsmreost"

Inspirert av RawFood trenden s har jeg laget en "smreost" hvor basisen er cahewntter. Den smaker kjempegodt, og her kan man spise med god samvittighet. Det ble en slager hos min eldste datter me...

Rdbetsalat med feta og koriander

I gr fikk jeg et knalltips av Fanny hos Edens Have. Varm rbetsalat med feta og koriander. Det ble fantastisk godt og s er det jo kjempesunt. Jeg serverte den med grillet kyllingbryst. Mlene til...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits