Raw Food

Helsedrikk

Dette er en drikke som jeg får ha helt for meg selv her hjemme. Men jeg syntes faktisk det er ganske godt og ettehvert blir man nesten "avhengig" av dette. Det føles sunt og gir masse energi. Her b...

Italiensk lammegryte

Jeg har vært i det asiatisk hjørnet et par uker nå, men jeg er tilbake til Italia igjen denne helgen. Nå som det begynner å bli mørkere ute og man får mer lyst på litt kraftig mat så passer denne r...

Omelett

Hver morgen i Italia laget jeg omelett til frokost. Eggene er jo så utrolig gode og man kan fylle med masse godt. Og en liten deilig frisk salat ved siden var en kick-start på dagen. Denne oppskrif...

Kyllingfilet med parmesan

Stange kyllingfilet må væe noe av det møreste kyllingkjøttet jeg har smakt. Jeg vet jo at Stangekylling er godt, men denne gangen var det bare VELDIG godt. Mulig det var måten jeg laget det på. Kyl...

Raw Food "spagetti"

Dette er en skikkelig god rett som vil overraske. Det er kun rå ingredienser og det er supersunt. Kroppen vil juble. Dette er absolutt noe man skal spise alene som et selvstendig måltid eller som e...

"Cashewnøttsmøreost"

Inspirert av RawFood trenden så har jeg laget en "smøreost" hvor basisen er cahewnøtter. Den smaker kjempegodt, og her kan man spise med god samvittighet. Det ble en slager hos min eldste datter me...

Rødbetsalat med feta og koriander

I går fikk jeg et knalltips av Fanny hos Edens Have. Varm røbetsalat med feta og koriander. Det ble fantastisk godt og så er det jo kjempesunt. Jeg serverte den med grillet kyllingbryst. Målene til...
Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits